Horoscop zilnic MIERCURI 18 IULIE 2018. Tot relaţiile sunt atinse astral azi!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 18 iulie 2018 pentru fiecare zodie. Luna aflata in Balanta ne ajuta sa ungem rotile relatiilor astazi si reusim sa fim mai cooperanti unii cu ceilalti. Amabilitatea si politetea ne duc departe azi, asa ca este bine sa tinem cont de acest ajutor astral. Pana la urma, oamenii sunt cei care fac ca lumea sa mearga mai departe, nu banii, iar Luna in Balanta stie asta foarte bine!

17 iul. 2018, 20:36
Horoscop zilnic MIERCURI 18 IULIE 2018. Tot relaţiile sunt atinse astral azi!

Fa efortul de a iesi, de a te conecta cu altii, de a negocia dealuri si de a extinde diverse forme de parteneriat.

Gaseste-ti partenerul, in dragoste sau in afaceri, si impreuna puteti cuceri lumea! Iesi din carapace si fii intre oameni cand Luna este in Balanta sau macar gandeste-te si la altii si la ce vor ei sa spuna.

De dimineata, Luna face un aspect de patrat cu Saturn si poate ca nu este cel mai placut mod de a incepe ziua. Va trebui sa fii politicos din datorie. Dar pe masura ce avansam in zi, vei incepe sa te simti mai rebel. Esti nerabdator sa te exprimi, sa te duci dupa ce iti doresti, sa flirtezi. Bucura-te de aceasta stare pentru ca ne indreptam spre punctul de mijloc dintre cele doua eclipse ale lunii iulie si lucrurile incep sa se infierbante spre punctul culminant din 27 iulie. Ce vrei cu adevarat? Ce te infurie asa de mult? Vei primi curand raspunsuri.

Cum te impacteaza eclipsele verii 2018 in functie de zodie citeste aici.

Ce se intampla in saptamana 16-22 iulie 2018 cu fiecare zodie afla aici.

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 18 iulie 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Multe idei fac prapad in capul tau azi de cat de mult ti-l solicita. Partea buna este ca le vei executa bine. Iata totusi o atentionare : evita deciziile pripite. Vei primi ajutor si sustinere de la oameni cu experienta. Fii atent la ce te consiliaza cineva mai in varsta. Vei primi un mesaj important pentru tine. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

A venit vremea sa te opresti sa tot fugi de problemele tale si sa stai drept confruntandu-le pentru o rezolvare. Cei pe care ii iubesti se vor delecta de generozitatea ta materiala. Vei fi galanton si cu portofelul disponibil ca sa impresionezi persoane de sex opus. Nu uita ca si timpul inseamna bani.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ziua iti este predispusa pentru a petrece mai mult timp de calitate cu copiii tai. Poti fi coplesit de responsabilitati domestice si iti poate fi dificil sa ai de-a face cu toate. Totusi, esti in stare sa te descurci excelent si vei fi satisfacut de rezultat. Evita sa devii prea sentimental daca esti parinte. Ar putea fi nevoie sa fii mai ferm cu copiii tai.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO