Horoscop zilnic SAMBATA 21 IULIE 2018. Mistere si sexualitate, dar pentru cine?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de SAMBATA 21 iulie 2018 pentru fiecare zodie. Ne aflam in  weekendul 20-22 iulie cuprins intre cele doua weekenduri cu celebrele eclipse – de Vineri 13 iulie eclipsa partiala de Soare si de Vineri 27 iulie eclipsa de Luna Noua sangerie si cea mai lunga asemenea eclipsa din secolul 21.

RomaniaTV.net
21 iul. 2018, 05:46
Horoscop zilnic SAMBATA 21 IULIE 2018. Mistere si sexualitate, dar pentru cine?

Luna este in Scorpion intregul weekend, de unde ne trimite priviri sexy si insinuari ascunse. Este vreun mister pe care sa il scoti la lumina? Este cineva cu care vrei sa devii foarte intim? Acum este momentul.

Daca te simti sexy, este din cauza Lunii in Scorpion.

Aceasta da mana cu Venus acum si impreuna au un aspect cu Jupiter cel datator de noroc, deci vom primi un val de distractie, optimism si entuziasm in dragoste. Vibratiile bune continua toata ziua. Te simti atins de magie? Te simti misterios? Esti conectat acum la toate lucrurile ce tin in ele secrete adanci, asa cum poate fi si un necunoscut cu care iti arunci priviri.

Luna in Scorpion favorizeaza si intalnirile intamplatoare intense si intime. Nu este momentul pentru falsitati sau dulcegarii false. Fii real, fii autentic. Da cartile pe fata, permite si celuilalt sa fie asa. Dezvaluirea secretelor intotdeauna te aduce mai aproape de cineva.

Citeste aici Horoscop weekend 20-22 iulie 2018. Intre doua eclipse, traim misterul Lunii in Scorpion!

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 21 iulie 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

Cum te impacteaza eclipsele verii 2018 in functie de zodie citeste aici.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Toate privirile pot fi pe tine azi, pentru cum arati, cum esti aranjat, ce abilitati sau doar pentru un accesoriu ! Profita de ce iti aduce ziua cat timp soarele straluceste si incarca-ti bateriile cu toata atentia aceasta. Poti face multe lucruri utile tie cu toata aceasta energie.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Spontaneitatea dar si sinceritatea vor fi emotiile dominante ale zilei. Tine ochii si urechile larg deschise, pentru a preintampina anumite probleme. Fii atent la orice este scris si nu semna nimic legal azi. Prevenirea este mai buna decat vindecarea. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca ai copii, acestia vor fi foarte rasfatati azi. Afectiunea ta, totusi, s-ar putea sa nu aiba impactul dorit. Copiii sunt imprevizibili in general, deci fii cu ochii pe activitatile lor, in special azi. Iti poti bucura oamenii dragi cu o cina grozava pe seara. Si partea ta creativa se va manifesta daca o lasi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.