Horoscop zilnic VINERI 21 SEPTEMBRIE 2018. Vezi cu ce ne ajută Soarele şi Mercur!

Iata horoscopul zilei de VINERI 21 SEPTEMBRIE 2018, prima zi din cele trei ce marcheaza weekendul dar care aduce in ecuatia astrala noi schimbari, noi energii. Astazi, Soarele este in conjunctie cu Mercur aflat in ultima sa zi in Fecioara.

20 sept. 2018, 19:44
Horoscop zilnic VINERI 21 SEPTEMBRIE 2018. Vezi cu ce ne ajută Soarele şi Mercur!

De maine, sambata 22 septembrie, Mercur intra in Balanta pana la inceput de octombrie, iar duminica 23 septembrie, avem eveniment dublu : Soarele intra in zodia Balantei si are loc si echinoctiul de toamna.

Acest weekend ce incepe este unul special.

Luna este in Pesti si este cu 2 zile inaintea Lunii pline in Berbec de marti 25 septembrie. Luna plina de marti este provocatoare, ne expune unei vulnerabilitati totale, ne face sa ne confruntam cu rani vechi din copilarie, cel mai probabil legate de mama, dar nu este exclus sa iasa la suprafata si dureri de nedreptate sau abuz pricinuite de tata sau bunici. Acestea apar din pricina aspectului astral facut de Luna plina atat cu Chiron, vindecatorul ranilor, cat si cu Saturn.

Astazi, conjuctia Soarelui cu Mercur, planeta comunicarii si a gandurilor noastre, pune focusul pe felul in care gandim si comunicam cu ceilalti, fiind o zi foarte ocupata din punct de vedere mental. Mintea ta va fi deschisa, favorizand multe interactiuni, muncind si la hartogaraie si facturi, primind si trimitand scrisori, documente, emailuri sau implicandu-se in calatorii scurte in sau in preajma orasului. Mercur conduce comunicarea, tiparele de gandire, rationalitatea si felul in care facem conexiuni. Deasemenea, educatia primara si secundara, vecinatatea, fratii, verisorii, calatoriile scurte, stirile si vestile sunt toate conduse de Mercur. Mercur este rapid, adaptabil, variabil, fara emotii si curios.

Si noi vom fi deschisi sa vorbim, sa incepem conversatii pe teme ce ne intereseaza, sa ne exprimam clar, sa facem planuri bune si sa initiem dealuri de afaceri, vanzari si cumparaturi.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de VINERI 21 SEPTEMBRIE 2018 :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca iti simplifici agenda si programul zilei, iti va fi mult mai usor. Din pricina unor elemente instabile accentuate astral, ti-ar fi de ajutor sa lasi ceva in care esti prea implicat pentru o alta zi. Redu lucrurile la strictul necesar ca sa lasi loc si creativitatii sa se manifeste. Renunta sa tot incerci sa faci lucrurile perfect. In schimb, mentine totul simplu si clar.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Cu Soarele si Mercur mergand in tandem, gandurile tale se pot focusa pe un eveniment ce poate fi o dezamagire pentru tine. Si te poti mira daca este ceva ce mai poti sa faci. Da, este, dar ar putea implica viitoare conversatii si o disponibilitate sa accepti ca planurile si nevoile altora sunt diferite de ale tale.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Luna este in Varsator azi, deci te poate lasa nelinistit si neodihnit. Poti simti o mai mare nevoie sa te conectezi cu oameni ce sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine. Acestia sunt prieteni cu care simti o anumita comuniune si ii poti gasi si online dar si direct. Nu forta totusi, pentru a nu disipa energia buna dintre voi. Atunci cand momentul este potrivit, te vei reuni cu cine trebuie sa te reunesti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.