HOROSCOP: Zodii care suferă cel mai mult din dragoste

Iubirea te face să trăieşti emoţii pe care niciun alt lucru nu este capabil s-o facă. Dar, înainte de a te îndrăgosti de cineva, trebuie să ştii dacă sentimentele sunt împărtăşite sau dacă-i pasă de tine.

25 ian. 2017, 17:02
HOROSCOP: Zodii care suferă cel mai mult din dragoste

Berbec (21 martie- 19 aprilie). O femeie berbec pune foarte multă pasiune în relaţia cu partenerul şi uită că dragostea vine de cele mai multe ori cu riscuri şi poate ajunge să sufere la final. Deşi ea are multe de oferit, într-un final îşi dă seama că depune foarte mult efort, fără să primească ceva în schimb, potrivit clickpentrufemei.ro.

Gemeni (21 mai-20 iunie). Gemenii iubesc sentimentul de a intra într-o nouă relaţie. Ar putea exista la început puţină frică, dar sentimentele de atracţie sunt atât de puternice încât lasă totul deoparte şi vorbeşte cu sinceritate despre ceea ce simte. Relaţiile acestor native tind să fie scurte, deoarece sunt timide, dar totuşi sunt foarte intense. Odată ce sunt atrase de un bărbat, se străduiesc din greu să-şi exprime sentimentele.

Balanţă (21 septembrie- 22 octombrie). Femeia balanţă este extrem de loială partenerului, iar ea va evita orice conflict s-ar putea isca între ei. Ajunge să-l iubească atât de mult încât este gata să-i ofere tot ce îi cere. În relaţie acţionează fidelă emoţiilor, iar acest lucru ajunge s-o rănească, deoarece este posibil să nu existe reciprocitate din partea partenerului.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie). Chiar dacă nu o arată, femeia săgetător iubeşte foarte intens. Etapele de început ale tuturor relaţiilor ei sunt o avalanşă de sentimente pasionale. Ea ştie că va fi rănită şi că relaţia s-ar putea să nu dureze, dar tot se avântă în dragoste cu capul înainte. Un Săgetător trăieşte cu cuvintele: „Este mai bine să fi iubit şi pierdut decât să nu fi iubit deloc”.

Peşti (19 februarie – 20 martie). O femeie peşti acţionează fidel emoţiilor ei. În cazul în care îi place cineva, nu va juca jocuri şi nu se va scuti de posibilitatea de a fi rănită. Atunci când găseşte pe cineva care îi place, are încredere în el complet, şi nu se teme să fie vulnerabilă în jurul lui. Îi place să rişte totul în dragoste.

Citeşte şi Horoscop: Singurul lucru de care ai nevoie pentru a fi fericită, în funcţie de zodia ta