Horoscop: Zodiile care au numai de suferit în viaţă, deşi merită să fie fericite

Sunt persoane care merită mai mult decât oricine să fie fericite, însă trăiesc într-o continuă suferinţă. Iată care sunt nativii zodiacului care au numai de suferit în viaţă!

RomaniaTV.net
20 oct. 2016, 11:01
Horoscop: Zodiile care au numai de suferit în viaţă, deşi merită să fie fericite

Taurii sunt afectuosi si grijulii, chiar daca au multe idei fixe. Urasc complicatiile si schimbarile bruste in viata, preferand in schimb stabilitatea. Sunt primii care le sar in ajutor celor care au nevoie ai indiferent ce promit, se tin intotdeauna de cuvant. Din acest motiv au mult de suferit in viata.

Taurii au tendinta de a crede prea mult in cei din jur, chiar si in cei care nu merita si adesea sentimentele le vor fi tradate. In plus, nativii, riste sa fie inselati de asazisii „prieteni” si sa fie lasati balta de cei pe care i-au ajutat de nenumarate ori.

Citeşte şi  Horoscop: Zodii feminine care îşi găsesc marea dragoste după vârsta de 30 de ani

Sagetatorii sunt alti nativi care sufera prea mult in viata, insa motivul suferintei lor creat chiar de ei. Acesti nativi sunt in stare sa sacrifice orice pentru a sti ca persoanele dragi, din jurul lor, sunt fericite. Nu se amesteca in viata altor oameni si nu au tendinta de a deveni posesivi sau gelosi.

Citeşte continuarea pe acasa.ro