Horoscop: Zodii feminine care îşi găsesc marea dragoste după vârsta de 30 de ani

Sunt cele mai complicate zodii feminine. Niciodată nu le place nimic şi foarte greu se poate ajunge la inima lor. E vorba despre trei doamne ale zodiacului care atunci când fac o alegere, o fac pentru toată viaţa. Iată care sunt femeile pe care le vei vedea măritate abia după ce împlinesc 30 de ani.

RomaniaTV.net
19 oct. 2016, 11:37
Horoscop: Zodii feminine care îşi găsesc marea dragoste după vârsta de 30 de ani

1. FEMEIA BALANTA

Guvernata de planeta Venus, planeta erotismului si a tentatiilor, ai zice ca este una din femeile care isi pune pirostriile de vreme. Nici vorba! Pana la 30-32 de ani experimenteaza mult in dragoste. O poate tine 10 ani numai in aventuri sexuale pentru a-si da seama cum arata barbatul ideal pentru ea.

Femeia Balanta este independenta si sigura pe deciziile pe care le face. Isi intemeiaza o familie, in general, dupa varsta de 32 de ani. Alege sa se casatoreasca tarziu pentru ca este de parere ca nu trebuie sa se pripeasca in viata mai ales cand e vorba de impartirea timpului si spatiului cu o persoana pana la sfarsitul existentei.

Citeşte şi  Horoscop: Adrenalina e viaţa lor. 4 zodii care adoră riscul, chiar dacă pot pierde tot

2. FEMEIA SAGETATOR

O alta doamna din zodiac care isi gaseste fericirea in bratele celui ales dupa varsta de 30 de ani este femeia Sagetator. Aceasta zodie de foc face multe alegeri gresite in viata si poate divorta de mai multe ori pana sa se stabileasca definitiv din punct de vedere sentimental. Nu regreta nimic din experientele anterioare acestei varste pentru ca fiecare dintre ele a invatat-o ceva.

Vezi continuarea pe TeoTrandafir.com