Horoscopul 2 septembrie: Surprize pentru multe zodii

Zi de 2 septembrie agitata la locul de munca pentru toti nativii. Si pe plan amoros se prevad mari schimbari, datorita unor alegeri limita ale unora dintre nativi.

02 sept. 2015, 04:39
Horoscopul 2 septembrie: Surprize pentru multe zodii

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 2 septembrie
Zi de miercuri agitata pentru nativii din Berbec, din cauza problemelor care apar la locul de munca. Desi incearca sa le rezolve pe toate, se lovesc de o serie de bariere greu de trecut.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 2 septembrie
Taurii se trezesc miercuri intr-o situatie delicata din punct de vedere amoros. Nativii acestei zodii vor fi pusi in fata unei situatii destul de dificile, dupa ce persoana iubita va fi aflat un mare secret al lor.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 2 septembrie
Zi de miercuri minunata pentru Gemeni din toate punctele de vedere, dar mai ales din punct de vedere financiar si amoros. Nativii acestei zodii traiesc incepand din septemnrie o perioada foarte lunga de fericire si implinire.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 2 septembrie
Si Racii se bucura miercuri de multe vesti bune, venite de la rude apropiate. Nativii acestei zodii intra si ei intr-o perioada foarte buna pentru ei.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 2 septembrie
Leii isi dau seama miercuri ca au parte de mult timp liber pe care doresc neaparat sa il valorifice. Nativii acestei zodii sunt fericiti datorita faptului ca au parte de o serie de oportunitati de avansare in cariera.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 2 septembrie
Fecioarele se cearta cu persoana iubita miercuri, din cauza unor minciuni care ies la iveala. Vor fi nevoite sa dea multe explicatii, insa nu vor reusi sa dreaga situatia.

Continuarea pe Lyla.ro