Horoscopul 24 – 30 noiembrie 2014: Afla previziunile pentru zodia ta!

Saptamana 24 - 30 noiembrie este cea a transpunerii imaginatiei in lumea reala, se va avea in vedere viitorul si foarte multe persoane isi vor putea indeplini dorinte mai vechi.

RomaniaTV.net
23 nov. 2014, 10:43
Horoscopul 24 – 30 noiembrie 2014: Afla previziunile pentru zodia ta!

Totodata, este o saptamana foarte buna si pentru decizii de viitor sau pentru amenajari in locuinta.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul saptamanii 24 – 30 septembrie 2014:

Berbec
Ai nevoie foarte multa odihna in aceasta perioada. Corpul tau trebuie sa se odihneasca, motiv pentru care ar fi indicat sa-ti rezervi cateva ore la spa sau sa petreci mai mult timp acasa. Totodata, este o perioada buna pentru a face investitii sau pentru a planifica o calatorie in afara orasului pentru tine si prietenii tai.

Taur
Este bine sa faci fiecare lucru pe rand. Nu este indicat sa te grabesti, mai ales atunci cand ai de-a face cu documente importante sau cu facturi. La munca va fi necesar sa fii foarte atenta la fiecare proiect in parte, altfel exista riscul sa te trezesti cu sefii pe cap. In privinta banilor nu ai motive de ingrijorare, dar nici nu trebuie sa te grabesti sa-i cheltui.

Gemeni
Agitatia acestei saptamani te pune in alerta. Nu ai o stare foarte buna si nici nu simti nevoia sa comunici cu foarte multe persoane. Totusi, astrele te sfatuiesc sa fii mai atenta atunci cand ai de-a face cu documente importante si sa incerci sa-ti rezervi si cateva momente pentru relaxare, altfel vei ajunge sa te extenuezi.

Citeşte mai mult pe ele.ro