Horoscopul amoros al săptămânii 27 aprilie-3 mai

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 27 aprilie – 3 mai 2015.

26 apr. 2015, 19:33
Horoscopul amoros al săptămânii 27 aprilie-3 mai

Berbec

Persoanele de sex opus se simt foarte bine in compania ta. Cu toate acestea, ai o teama de a nu-ti pierde farmecul personal si de a nu fi abandonat. Important este sa nu te indepartezi foarte mult de la ceea ce esti tu cu adevarat de frica sa nu-ti pierzi admiratorii.

Taur

Traversezi o perioada de usoara instabilitate si teama de necunoscut. Cauti sa te agati de oameni, indiferent ca este vorba de partenerul de cuplu sau de cineva cu care ti-ai dori o relatie. Problemele emotionale apar din teama de a nu ramane fara aceasta persoana.

Gemeni

O saptamana a deciziilor, in care trebuie sa te hotarasti pe ce drum sa mergi. Poate ca ai nevoie de mai mult spatiu sau de mai mult timp sa te gandesti. Este indicat sa nu actionezi din impuls, indiferent de conjunctura in care te afli.

Rac

Reusesti sa te debarasezi de temeri si dubii si pornesti cu speranta pe drumul iubirii. Ai ajuns la concluzia ca daca nu esti sincer cu tine insuti nu vei putea fi sincer nici cu altii si nici altii nu vor fi sincere cu tine. Stabilesti noi reguli pentru tine si esti gata sa-ti traiesti viata.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro