Horoscopul destinului implacabil: Mariana Cojocaru dezvăluie surprizele astrelor pentru această perioadă

Mariana Cojocaru a dezvălui în exclusivitate pentru RomâniaTV că datorită conjuncţiei Marte-Pluton, care intră în zodia Caricorn, perioada următoare va aduce situaţii şi momente greu de evitat şi stăvilit. Citeşte horoscopul şi află ce îţi prezic astrele, în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
18 oct. 2016, 09:59
Horoscopul destinului implacabil: Mariana Cojocaru dezvăluie surprizele astrelor pentru această perioadă

Berbec

Cuvântul cheie este „izbucnire”. Este pe cale să izbucnească un conflict la locul de muncă, nu neapărat distructiv, ci care să vă mobilizeze pentru demararea unui proiect nou. Săptămâna aceasta va fi extrem de interesantă, deoarece „ambiţia” este cea care se vrea valorificată.

Taur

Cuvântul cheie este „mobilizare”, în săptămâna ce a început, de aceea vor apărea decizii instant, legate de o schimbare pe care nativii şi-o doresc de ceva timp. Dacă este să vorbim despre planul spiritual o nouă filosofie de viaţă este pe cale să îşi facă loc în mintea şi sufletul acestora. Dacă vorbim despre studii şi carieră sau despre deplasările care vor avea loc în perioada următoare, totul devine posibil. Aveţi toate şansele să vă schimbaţi destinul.

Gemeni

Nativii acestui semn zodiacal au de gând să îşi schimbe strategia financiară. Datorită conjuncţiei Marte-Pluton intervin în planul financiar schimbări importante, ca de exemplu: cheltuieli neaşteptate sau pierderea unei moşteniri.

Rac

Se anunţă „dame în tango” pentru doamne şi tocmai de aceea femeile rac vor fi mult mai ambiţioase în perioada următoare şi îşi vor impune punctul de vedere, mai ales în familie. Pentru domni iniţiativele acestea aduc aminte de pasiuni, de pasiuni instinctive. Indicat ar fi să nu iscaţi scandaluri din senin, deoarece iscaţi să pierdeţi lupta, din motive extrem de simple şi concrete.

Citeşte şi  Horoscop ţigănesc: Iată care ţi-e destinul şi cât noroc ai în viaţă

Leu

Săptămâna se anunţă nu tocmai favorabilă pentru aceşti nativi. Conjuncţia Marte-Pluton va fi în cea de-a şasea casă a horoscopului, mai exact, în casa locului de muncă şi a sănătăţii. Astfel că pot apărea mici dispute la locul de muncă, probleme de sănătate, care îşi au rezolvarea în timp şi chiar accidente de muncă.

Fecioară

Copii sunt cei care vă pot solicita ajutorul. Tocmai de aceea este indicat să vă preocupe mai mult acest aspect, pentru a preveni astfel incidentele neplăcute şi accidentele.

Balanţă

Nativii acestoi zodii au multe priorităţi pentru săptămâna aceasta. Printre acestea amintim: evitarea accidentelor domestice şi a scoaterii din uz a unor obiecte importante din mediul casnic, stabilirea clară a responsabilităţilor din viaţa de cuplu şi aplanarea unor conflicte majore în familie.

Scorpion

Cuvântul cheie al perioadei următoare este „confesiune”, dar aveţi grijă pe ce ton o veţi face. Conjuncţia Marte-Pluton vă ajută să fiţi mult mai calculaţi în luarea unor decizii importante.

Săgetător

Nu este o perioadă favorabilă investiţiilor şi cheltuielilor. Trebuie să fiţi cumpătaţi. Este în schimb o perioadă benefică pentru materializarea unor drepturi obţinute în urma unei munci prestate şi nerenumerate încă.

Capricorn

Conjuncţia Marte-Pluton se va afla în zodia acestor nativi şi tocmai de aceea vi se recomandă să fiţi prudenţi şi calmi. Nu trebuie să răspundeţi cu aceeaşi monedă. Sunteţi predispus la accidente cu obiecte ascuţite.

Vărsător

Cuvântul cheie este „diplomaţia”. Conjuncţia Marte-Pluton se află în casa a douăsprezecea, în casa duşmanilor, de aceea trebuie să nu luaţi decizii pripite, să nu folosiţi cuvântul ca armă şi să nu daţi curs scandalurilor. Mai mult decât atât, nativii cu boli cronice trebuie să îşi urmeze cu sfinţenie tratamentul.

Peşti

Veţi afla veşti de la prieteni, de la un grup de breaslă, de la persoane apropiate. Va fi o săptămână în care aveţi tendinţa să vă certaţi cu cineva important. Amânaţi întâlnirile importante pentru viitorul vostru.