Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2016: Balanţele se îndrăgostesc iremediabil. Iată şi restul predicţiilor

Citeşte horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2016. Vezi dacă şi zodia ta este afectată de săgeata lui Cupidon.

RomaniaTV.net
25 oct. 2016, 10:27
Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2016: Balanţele se îndrăgostesc iremediabil. Iată şi restul predicţiilor

BERBEC 

Luna a 11-a din an aduce o serie de dileme din punct de vedere profesional. Pot fi depasite cu lejeritate daca ii spui mintii tale sa taca pentru o clipa. In perioada 4-6 noiembrie vei avea parte de o serie de experiente noi din care ai numai lucruri interesante de rezolvat.

TAUR 

Inca de la inceputul lunii vei simti tot felul de lucruri stranii in jurul tau. Ti se va activa al saselea simt si s-ar putea sa faci schimbari care vor soca din punct de vedere spiritual.

Citeşte şi  Horoscop: Zodiile ghinioniste ale lunii noiembrie 2016

Gemeni 

In luna noiembrie vei trai cele mai intense momente din viata ta. Drumul tau cunoaste o curba neasteptata, iar ceea ce va trebui sa inveti va fi sa iei totul ca atare, asa cum vine in viata ta. Schimbarile nu vor fi putine. Sa incepem cu prima.

Rac 

Luna va fi in general frumoasa din toate punctele de vedere, insa nu putem ignora nici avertismentele cu care vin astrele. Intre 4 si 6 ale lunii vei fi extrem de solicitat. Cei din jur isi vor pune toata increderea in tine si te vor cauta chiar si pentru cele mai nesemnificative lucruri, pe care oricine le poate duce la bun sfarsit.

Citeşte mai mult pe kfetele.ro