Horoscopul lunii aprilie. Previziunile pentru fiecare zodie în parte

Horoscop lunar general - aprilie 2018. A doua lună de primăvară se arată una suficient de ofertantă și dinamică încât să nu ne lase să ne plictisim prea mult. Retrogradarea lui Saturn, care începe și ea luna aceasta, ne aduce și mai multe provocări pe care vă invit să le urmărim în rândurile ce urmează care ne oferă o privire de ansamblu asupra atmosferei cosmice de care vom avea parte în luna martie a anului 2018.
Alina Costache
29 mart. 2018, 15:11
Horoscopul lunii aprilie. Previziunile pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Berbec

În jurul sau în cursul zilei de 4 și 5, ar fi de dorit să nu intri în conflicte cu superiorii. În preajma sau în cursul zilei de 7 și 11, se prea poate primești un bonus sau o primă pentru rezultatele avute la serviciu în ultima perioadă. Din 15 încolo, îți exprimi parcă mai ușor personalitatea și se vede că nu mai ai accese de nervozitate ca până acum. Acest lucru face bine interacțiunii cu ceilalți.

Financiar, s-ar putea să nu te mai descurci la fel de bine în cursul sau în jurul zilei de 17, dar dacă faci eforturi și încerci să reduce din cheltuieli într-o anumită măsură, lucrurile vor sta ceva mai bine. Tot atunci, s-ar putea să-ți intre unele sume deloc de neglijat în buzunar, dar ar fi de dorit ca acest lucru să nu-ți afecteze planurile de economisire. Pune la ciorap pentru zile negre.

Începând cu data de 24, s-ar putea să devii mai sociabil/ă și comunicativ/ă, fapt pentru care ți-este mai ușor să te înțelegi cu ceilalți. Nu același lucru se poate spune însă despre ziua de 25 când se prea poate să intri în unele conflicte cu șefii sau cu o figură autoritară din familia ta. Ziua de 26 poate veni cu un deznodământ al tensiunilor sau cu o exacerbare a lor. Caută să le aplanezi.

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Taur

În cursul sau în jurul zilelor de 4 și 5, ar putea pluti în aer o teamă constantă că lucrurile nu sunt tocmai în ordine și că ceva rău s-ar putea întâmpla. Nu-ți lăsa frustrările, neputințele și obsesiile să pună stăpânire pe tine și caută să te pui pe picioare. În cursul sau în preajma zilelor de 7 și 11, s-ar putea să stai ceva mai bine cu moralul. Caută să cultivi această stare bună cât poți de mult.

Din 15 încolo, te-ai putea afla într-o dispoziție meditative și introspective pe care ar fi de dorit să o folosești cumva în beneficiul tău. Nu-ți lăsa mintea să construiască scenarii rupte de realitate care îți răpesc liniștea, timpul și energia de care ai atâta nevoie. Între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri, clienți și colaboratori, se pot stârni unele conflicte în cursul sau în jurul lui 7.

Tot atunci însă, stai suficient de bine cu nervii încât să poți restabili pacea în raport cu cei dragi. Din 24 încolo, se pot arăta mai multe oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau de a-ți valorifica economiile. Profită de acelea care într-adevăr merită. În cursul sau în jurul lui 25, nu stai prea bine cu moralul, semn că în preajma sau în cursul lui 26 ar trebui să iei atitudine cumva.

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Gemeni

În cursul sau în jurul zilelor de 4 și 5, se prea poate să ai parte de unele probleme financiare generate de prieteni sau de unele proiecte de grup. Din această cauză, nu este un moment bun să investești în planuri de viitor insuficient gândite. În cursul sau în preajma zilelor de 7 și 11, este posibil să ai parte de tot felul de încercări, dar stai bine cu moralul și le vei face față cu brio.

Din 15 încolo, își recapătă momentum-ul unele proiecte de grup sau planuri de viitor, iar cu unii amii pari că te înțelegi mai bine. În cursul sau în jurul zilei de 17, s-ar putea să ai parte de unele neplăceri pe plan medical sau pare că nu vorbești pe limba colegilor de muncă. Tot atunci însă, stai bine cu moralul și depășești orice fel de provocare cu brio. Dă dovadă de stăpânire de sine.

Din 24 încolo, șarmul și carisma ta se potențează vizibil. În jurul sau în cursul zilei de 25, ar fi de dorit să nu faci investiții prea mari în proiecte de grup, planuri de viitor și/sau prietenii care nu-ți oferă nicio garanție. Altfel, se prea poate ca lucrurile să nu meargă deloc bine și să multe de pătimit de pe urma încrederii acordate unor lucruri sau oameni care nu meritau acest lucru.

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Rac

În jurul sau în cursul zilelor de 4 și 5, se prea poate ca ori cariera ta sau cea a partenerului să se interpună între voi. Nu lăsați acest aspect să genereze tensiuni între voi doi. În cursul sau în jurul zilelor de 7 și 11, ai putea avea sorți de izbândă dacă discuți cu cel drag despre planuri de viitor sau te întâlnești cu prietenii să puneți bazele unui proiect de grup. Veți ajunge departe astfel.

În cursul sau în preajma zilei de 17, se prea poate să te împarți cu dificultate între viața de cuplu și cea socială, dar dacă-ți organizezi timpul așa cum se cuvine, vei avea parte și de momente să te bucuri de cel drag, dar și de prieteni. În cursul sau în jurul aceleiași zile, se anunță din nou șanse de a pune țara la cale cu persoana iubită ori cu aceia cu care crezi că poți desfășura un proiect.

Din 24 încolo, se prea poate să reapară în viața ta un/o fost/ă partener/ă sau să începi o relație departe de ochii curioșilor. De dorit ar fi să nu permiți trecutului sau secretelor să intre în viața ta. În cursul sau în preajma zilei de 25, nu te certa cu partenerul de viață pe seama serviciului sau a altor chestiuni profesionale. În cursul sau în jurul lui 26, se anunță risc de certuri în cuplu.

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Leu

În cursul sau în jurul zilelor de 4 și 5, se prea poate să primești unele sarcini de serviciu care vin la pachet cu așteptări nerealiste, termene-limită mult prea scurte sau care depășesc mult prea mult fișa postului tău. În cursul sau în preajma zilelor de 7 și 11, este posibil să te bucuri de mult randament profesional. Acest lucru se poate traduce prin înregistrarea unor progrese la serviciu.

Din 15 încolo, se prea poate să călătorești mai mult la distanțe apreciabile de casă, să ai mai mult de a face cu instituțiile statului, iar relațiile cu apropiații din străinătate sau rudele partenerului să se îmbunătățească vizibil. Iată așadar cum apari schimbări pozitive în viața ta. În jurul sau în cursul zilei de 17, se poate să te împarți cu dificultate între persoana iubită și viața de carieră.

Dacă te axezi mai mult pe carieră în perioada aceea, se prea poate să ai parte de primele beneficii mai repede decât te-ai fi așteptat. Din 24 încolo, viața ta socială se animă considerabil, întâlnind oameni noi. În cursul sau în preajma zilei de 25, reapar provocările profesionale care, dacă nu reușești să le depășești, s-ar putea ca lucrurile să nu o ia în direcția bună la locul de muncă.

Citeşte mai mult AICI

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Legea care îi vizează direct pe românii care locuiesc la curte. Vecinii te pot obliga să faci asta
Capital.ro
Complet ILEGAL în propria locuință. Legea nu dă voie dacă ești proprietar sau chiriaș la BLOC
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Bătaie ca în filme între fanii Angliei și Serbiei la Gelsenkirchen înaintea meciului celor două echipe de la Euro 2024. Meci cu grad ridicat de risc VIDEO
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
Se împlinesc 80 de ani de la operațiunea „Neptun”. BNR scoate o monedă specială
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
S-a 'combinat' în Nuba! N-a uitat mișcările senzuale de la 'Surprize, surprize' și a lovit în club
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Românii vor fi verificați. S-a dat ORDIN de control. NIMENI nu mai are voie să încalce legea
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Vreme extremă în România: Coduri roșii și temperaturi record în sudul țării
MediaFlux
DOCUMENTE pentru RECALCULARE! Simona Bucura Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?