Horoscopul lunii mai: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrelor pentru luna mai în funcţie de zodie!

RomaniaTV.net
29 apr. 2016, 06:48
Horoscopul lunii mai: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Taur

Oferi dragoste şi primeşti pe măsură, despre asta va fi vorba în această lună. Şarmul tău şi atenţia pe care le-o acorzi celor dragi te vor ajuta să îţi clădeşti relaţii strânse şi de durată. Viaţa ta sentimentală traversează o perioadă extrem de bună, iar dacă eşti singură ai toate şansele să îţi găseşti alesul inimii.

Luna aceasta eşti dispusă să faci multe sacrificii pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară. Nu o duci rău din acest punct de vedere, însă vrei să ajungi tot mai sus. Chiar dacă vei întâmpina unele probleme în realizarea planurilor, vei stăpâni cu brio situaţia.

Citeşte şi  Horoscop ţigănesc mai 2016: Majoritatea nativilor vor lua decizii radicale ce le vor schimba viaţa

Gemeni

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta, luna mai venind cu mai multe probleme pe plan sentimental pentru tine decât de obicei. Încearcă să nu dramatizezi, pentru că nimic nu va rămâne nerezolvat. O şansă ca relaţia ta să revină la normal va veni abia la finalul acestei luni extrem de stresante pentru tine.

Luna mai este o lună bună pentru investiţii, mai ales dacă ai câteva economii puse deoparte. Dacă ai în plan să îţi achiziţionezi obiecte scumpe, nu ezita să asculţi de sfatul celor din familie, sau poate chiar să le accepţi ajutorul.

Citeşte continuarea pe eva.ro