Horoscopul mincinoşilor: Topul celor mai MINCINOASE ZODII

HOROSCOP: Fiecare om minte. Însă unii dintre noi sunt născuți cu acest... har.Pentru că iubim adevărul dar nu ne dezmintem nici de minciună, a venit vremea să aflăm cum stau și zodiile la acest capitol:

RomaniaTV.net
01 feb. 2015, 08:49
Horoscopul mincinoşilor: Topul celor mai MINCINOASE ZODII

Berbec

În general, aceştia nu sunt “creaţi” psihologic pentru a spune minciuni. Sunt destul de dezorganizaţi, deci chiar dacă ar spune o minciună, s-ar da repede de gol.

Taur

Taurii nu mint. În viziunea lor, minciuna duce la complicaţii mult prea mari, iar ei nu vor să depună atât de mult efort. De obicei, nativii Taur sunt sinceri, deschişi, aşteptând acelaşi lucru şi din partea celor din jur.

Gemeni

Se pare că nici un semn zodiacal nu este mai bine “echipat” când vine vorba de minciuni. Gemenii sunt, în general, extrem de isteţi şi foarte “adaptabili”, deci minciunile pot să apară în mod natural, fără să “se chinuie” prea mult.

Rac

Sunt destul de inofensivi, totuşi, când vine vorba de minciuni. Deseori spun neadevăruri, în scopul de a se proteja, dar în nici un caz nu putem spune despre ei că sunt persoane mincinoase, cu adevărat.

Leu

Dacă urăsc ceva, Leii urăsc minciuna şi persoanele care mint. Sunt extrem de sinceri şi foarte direcţi, spun lucrurile pe nume şi nu consider minciuna a fi scuzabilă nici măcar atunci când este spusă în “scopuri nobile”.

Fecioară

Nici o zodie nu este mai confortabilă cu minciunile, cum sunt Fecioarele. Nu au nici o problemă cu asta şi o fac instinctiv, chiar şi fără un motiv anume. Aşadar, dacă aveţi o Fecioară în jur, fiţi cu ochii-n patru!

Citeşte mai mult pe observator.tv