Horoscopul relaţiilor: Ce nu poate suporta la o femeie, în funcţie de zodia lui

Fiecare semn zodiacal are propriul set de calităţi pe care le caută în potenţialii parteneri, dar şi unele caracteristici pe care încearcă să le evite!

RomaniaTV.net
23 nov. 2018, 15:15
Horoscopul relaţiilor: Ce nu poate suporta la o femeie, în funcţie de zodia lui

BERBEC

Berbecul nu poate suporta nesiguranţa. El are nevoie de cineva care să fie tare pe poziţii şi să îl provoace. Dacă unei femei îi este prea frică să vorbească sau durează prea mult până a ajunge la un anumit punct, atunci Berbecul se va enerva foarte tare. 

TAUR

Bărbaţii din această zodie nu reacţionează bine atunci când vine vorba de femei imprevizibile, deoarece ei îşi doresc stabilitate şi rutină. Dacă o femeie schimbă în mod constant scenariul, Taurul se va simţi ca şi cum nu are nimic de spus şi nu îi va plăcea deloc. 

GEMENI

Gemenii nu pot sta cu o persoană care nu e comunicativă. Dacă nu te descurci prea bine cu vorbele sau nu eşti adepta apelurilor telefonice, mesajelor sau mail-urilor, atunci stai cât mai departe de acest nativ. 

RAC

Racul nu poate suporta femeile insensibile. Acest nativ este super emotiv şi sentimental, iar atunci când o femeie îl critică şi e dintr-o bucată, el nu va face decât să se închidă în el.

Citeşte mai multe pe eva.ro