Horoscopul runelor: Află ce trăsături şi ce destin imprimă zodiei tale

Conform vechilor astrologi, fiecărei zodii îi este asociată o anumită rună. Aceasta imprimă anumite trăsături şi un anumit destin fiecărei persoane în parte.

09 oct. 2014, 07:51
Horoscopul runelor: Află ce trăsături şi ce destin imprimă zodiei tale

Runele sunt simboluri magice si sunt folosite adesea pentru a aduce norocul, fericirea sau iubirea in viata unei persoane. Ele ofera protectie impotriva raului si pot inlatura energiile negative din viata noastra.

Asadar, afla ce runa corespunde zodiei tale si ce semnificatii astrologice are aceasta:

Berbec – Fehu

Este o piatra ce semnifica putere, aflandu-se la limita dintre viata si moarte si reprezentand lupta care se da pentru a se mentine un echilibru intre cele doua. Este cea mai controversata runa. Daca ai curajul sa-ti infrunti temerile, vei avea posibilitatea sa-ti gasesti puterea interioara pentru a merge mai departe. Totodata, aceasta runa te protejeaza de energiile negative si te ajuta sa vezi adevarata fata a oamenilor care te inconjoara.

Citeşte şi HOROSCOP. Zodia şi banii: Cum să câştigi mai mult

Aspecte pozitive: Esti o persoana independenta, care poate initia proiecte sau poate genera idei. Ai curaj, gandire analitica si o minte agera. Ai foarte multa energie si poti deveni un adevarat lider. Esti deschisa catre noi aventuri si esti sincera fata de cei din jur.

Aspecte negative: Poti fi o persoana prea aroganta sau dominatoare. Ai un temperament sensibil si din acesta cauza te enervezi usor. Deciziile luate pe moment nu vor fi intotdeauna cele mai bune si nu ai foarte multa rabdare in relatiile cu cei din jur. Ai o fire egoista, iar acest lucru iti poate cauza probleme.

Taur – Uruz

Aceasta runa este asociata animalelor puternice, precum bizonii, ceea ce inseamna ca imprima curaj si o nevoie nativa de a „vana”. Ofera putere si energie, iar persoanele carora le corespunde Uruz au o personalitate dificila. Totodata, Uruz este runa puterii interioare, armoniei si pacii. Poate aduce oportunitati in afaceri sau poate ajuta la atingerea anumitor obiective.

Citeşte şi Horoscop: Zodiile care au parte de cele mai multe dezamăgiri în dragoste

Aspecte pozitive: Esti o persoana foarte practica, iubesti natura si te poti integra in aproape orice mediu. Loialitatea este punctul tau forte. Stabilesti legaturi puternice cu cei din jur si esti o persoana foarte deschisa. Esti conservatoare, insa manifesti un interes puternic pentru bani. Actionezi cu precautie si intotdeauna esti atenta la detalii.

Aspecte negative: Esti foarte incapatanata si deloc deschisa la sugestii. Esti posesiva cu cei din jur si ai tendinta sa devii cam lenesa. Poti deveni invidioasa pe succesul altor persoane si foarte greu te adaptezi la schimbari.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.