Horoscopul săptămânii 19-25 martie. Află ce te aşteaptă în zilele următoare

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

19 mart. 2018, 07:44
Horoscopul săptămânii 19-25 martie. Află ce te aşteaptă în zilele următoare

BERBEC

Dacă vrei să ai parte de linişte în această săptămână pe plan sentimental, atunci ţine-ţi în frâu reacţiile impulsive. Partenerul tău nu va mai suporta mult timp cicălelile şi nemulţumirile tale despre orice, aşa că dă-ţi seama la timp de asta. E momentul să îi arăţi că îl şi apreciezi şi weekendul e perfect pentru a-i dovedi asta!

O atmosferă plăcută la locul de muncă te poate ajuta să fii mai productivă în această săptămână. Nimic nu se poate compara cu munca făcută cu pasiune şi drag, aşa că încearcă pe cât posibil să faci echipă bună cu cei din jurul tău. În cazul în care cineva vrea să îţi saboteze succesul, nu e necesar să faci prea mare vâlvă, e suficient să ignori şi să îţi vezi de treabă cu cine poţi. Ai toate şansele ca salariul să îţi crească în viitorul apropiat dacă continui tot aşa.

Citeşte şi Horoscop dragoste săptămâna 19-25 martie 2018. Decizii importante, atenţionări, în funcţie de zodie

TAUR

Simţi o nevoie mai acută de afecţiune în această săptămână. E posibil să nu fie vorba doar de a o primi, ci şi să o oferi. Dacă nu ai un iubit, e momentul să faci o selecţie în rândul admiratorilor, pentru că, din fericire, nu duci lipsă. Vei fi surprinsă să afli că te simţi cel mai atrasă de o persoană pe care nu te-ai gândit niciodată să o priveşti în acel mod. Poate fi vorba despre un coleg sau de un prieten bun.

Este foarte important să nu intri în panică atunci când ţi se va cere să faci lucruri noi la locul de muncă. E necesar să te organizezi cum trebuie şi să te informezi asupra lucrurilor pe care nu le stăpâneşti prea bine. Nu e cazul să faci o dramă din asta, pentru că agitaţia te va împiedica să dai randament. Cu toate că miza nu sunt banii, trebuie să nu îţi strici imaginea!

GEMENI

E rost de linişte şi iubire în această săptămână pentru tine. Cu toate că nu te aştepteai la asta, o schimbare bruscă de a atitudine a partenerului de viaţă îţi va da speranţa că lucrurile se vor îmbunătăţi şi mai tare pe viitor pentru voi. Nu că ar fi fost rău până acum, dar pare că ţi-ai găsit alesul inimii. Dacă eşti singură, e momentul să laşi trecutul în urmă şi să încerci să deschizi un nou capitol în viaţa ta.

Nu vei întâmpina probleme cu banii în această săptămână, cu toate că eşti puţin speriată de cheltuielile care se anunţă. Situaţia ta financiară este una bună şi vei reuşi să te descurci de minunte dacă te organizezi eficient. La locul de muncă ai parte de linişte, iar lucrurile decurg conform planului.

RAC

Nu lăsa niciun conflict nerezolvat în această săptămână, mai ales dacă este vorba de partenerul tău de viaţă. Nu e de ajuns să ieşi din discuţie şi să fugi de responsabilităţi, e necesar să dezbateţi până găsiţi împreună o soluţie. Chiar dacă ţi se par lucruri minore, acestea se vor stânge, iar unul dintre voi va izbucni la un moment dat.

Începând încă din prima zi a acestei săptămâni, vei simţi că trebuie să faci mai mult pentru a câştiga bani în plus. Cu toate că munceşti din greu la momentul actual, eşti dispusă să renunţi la alte aspecte ale vieţii tale pentru a reuşi în carieră. Ştii că trebuie să prinzi acest tren şi nu te vei lăsa întoarsă din drum de nimeni.

LEU

Încă de la începutul acestei săptămâni ai grijă ca partenerul tău să nu se simtă ignorat. Nu e de ajuns să îi răspunzi la telefoane sau mesaje, e necesar să îţi arăţi şi tu interesul pentru el. În weekend, nativele singure vor avea o şansă extraordinară de a cunoaşte o persoană deosebită de care s-ar putea îndrăgositi la prima vedere.

Marţi va fi o zi excelentă pentru negocieri, mai ales dacă ai în plan achiziţionarea unor obiecte de valoare. Banii de care dispui sunt în număr destul de mare, astfel încât vei avea o oarecare siguranţă şi încredere atunci când vorbeşti cu cei din jurul tău. În weekend vei primi primul răspuns satisfăcător la cererile tale.

Continuarea horoscopului pe eva.ro.