Horoscopul săptămânii 4 – 10 mai 2018: Care sunt lucrurile pe care trebuie să le eviţi în perioada următoare

Descoperă ce-ți rezervă astrele pentru săptămâna care urmează!

RomaniaTV.net
04 mai 2018, 08:58
Horoscopul săptămânii 4 – 10 mai 2018: Care sunt lucrurile pe care trebuie să le eviţi în perioada următoare

Berbec

Veți avea nevoie de ascultători în jurul vostru care să fie atenți la voi, să vă admire talentele și elocvența, precum și multitudinea de idei noi de care veți deborda.Veți fi gata să vă exprimați opiniile cu privire la orice fel de problemă, care să informeze interlocutorul asupra ultimelor știri despre rude,vecini, produse noi, dar și pe cele cu privire la politică, economie, ecologie.

Citeşte şi HOROSCOP: Sfatul lunii mai pentru fiecare zodie

Taur

Nu pot spune că nu aveți succes în ceea ce întreprindeți, deci nu e timpul să vă culcați pe-o ureche.Va fi deosebit de important să vă hotărâți ce alegeți. Continuați să trăiți simplu și comod, cu mai puține griji sau vă înhămați la mai multe fort și stres, preluând ceea ce destinul vă oferă. Și în primul caz, și în al doilea caz viața nu va fi lipsită de nori.

Gemeni

Munca ascunsă de ochii curioși, discuțiile importante abordate doar într-un cerc îngust și de încredere, momentele de izolare – toate vor fi mult mai utile decât încercarea de a obține succesul. Delegațiile și drumurile scurte nu sunt prielnice, putându-se ivi situații dificile, neplăceri sau pur și simplu nu vă rezolvați problemele pentru care călătoriți.

Află ce-ți rezervă astrele în următoarea perioadă pe clickpentrufemei.ro.