Horoscopul săptămânii 8-14 septembrie: Previziunile astrologului Mariana Cojocaru VIDEO

Luna plină intră în zodia Peştilor, ceea ce înseamnă că nu toţi nativii zodiei vor fi avantajaţi. În schimb se anunţă o săptămână excelentă pentru raci, care se vor putea împărţi între familie şi carieră. Şi Săgetătorii se numără printre favoriţii horoscopului, pentru că ei încep proiecte inedite. Află previziunile astrologului Mariana Cojocaru pentru săptămâna 8-14 septembrie.

08 sept. 2014, 07:45
Horoscopul săptămânii 8-14 septembrie: Previziunile astrologului Mariana Cojocaru VIDEO

BERBEC

Berbecii care se ştiu sensibili trebuie să fie mai aşezaţi în această perioadă şi mai temperaţi ca de obicei şi să apeleze la metode care să le aducă un som liniştit şi destresare.

TAUR

Taurii pot apela în această săptămână la ajutorul prietenilor, la persoane sus-puse, care le-au fost de folos şi care îi pot ajuta în ce vor să întreprindă. Un hobby se transformă într-o sursă de venit, nu neapărat un job.

Citeşte şi Horoscop. Cum stai cu banii în săptămâna 8-14 septembrie, în funcţie de zodia ta

GEMENI

Gemenii vor împăca şi capra şi varza. Aspectul astral duce cu gândul la deplasări, iar străinătatea poate juca un rol important şi poate aduce un nou proiect sau o nouă şcoală. O parte din atenţie se va îndreptate către familie.

RAC

Constrângeri pentru Raci şi compromis în anumite situaţii, acolo unde vorbim de familie, relaţii parteneriale. Vor avea mai multe sarcini decât de obicei, iar luna plina finalizează acţiunile începute acum şase luni.

Citeşte şi HOROSCOP: Cumpenele tale în săptămâna 8-14 septembrie, în funcţie de zodie

LEU

Se anunţă mici câştiguri, cu mână vor lua, cu cealaltă va da. Greul în cazul Leilor vine în justiţie, pot reeşalona un credit, vor fi implicaţi în tranzacţii financiare sau imobiliare. Vor investi în sănătate pentru că luna neagră este opozantă lunii albe şi poate provoca boli.

FECIOARĂ

Contextul astral îi face mai îngăduitoare pe Fecioarele care sunt considerate mai critice, analitice. Veţi vedea cine vă este loial şi cine nu, cine vă spune pe faţă concret cum puteţi obţine avantaje. Există secrete vor ieşi la lumină.

Horoscopul dragostei: Cum se comportă fiecare zodie în iubire

BALANŢĂ

Balanţele sunt mult mai comunicative. Vor fi aspectaţi pozitiv cei care îşi caută un loc de muncă, dar şi cei care „se caută” la sănătate. Puteţi merge la medic, investigaţii medicale, trebuie să urmaţi un tratament sau dietă.

SCORPION

Contextul astral îi duce pe Scorpioni într-o zonă protectivă. Aspectul săptămânii este de regăsire şi tot ce ţine de relaţiile de suflet. Este bine şi pentru Scorpionii care au copii, deoarece vor petrece mai mult timp cu cei mici.

SĂGETĂTOR

Săptămâna aduce un aspect esenţial pe 14 septembrie, când planeta Marte intră în Săgetător. Marte vine cu ambiţii, capacitate de luptă, iar unii Săgetători se vor arunca în groapa de lei, competiţia este cheia.

CAPRICORN

În cazul Capricornului cuvântul de ordine va fi alergatul. Dacă vor ştii paşii, nu vor pierde timpul. Este o perioadă interesantă, în care comunicarea va fi utilă în sensul în care veţi stabili anumite reguli.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor trebui să facă prospecţii. Când discutăm de prospecţii, întotdeauna în sertarele unui Vărsător există idei care aşteaptă perioada propice.

PEŞTI

Pentru Peşti se limpezesc situaţiile şi obţin ce vor. Există şi o parte a nativilo care se afundă şi mai mult în apele tulburi. Luna plină are un scop clar, aceea de a-i pune în ipostaza să se analizeze pe ei.