Horoscopul verii 2017 în IUBIRE: Doua zodii încep relaţii noi, două zodii se despart!

Horoscopul verii 2017 este foarte promitator in domeniul sentimental. Apar schimbari pentru multe zodii.

08 mai 2017, 11:52
Horoscopul verii 2017 în IUBIRE: Doua zodii încep relaţii noi, două zodii se despart!

BERBEC

Pe plan amoros, Venus în retrograd îi înzestrează pe nativii berbeci cu abilităţi de comunicare excelente, care îi vor face o companie plăcută atât pentru prieteni, cât şi pentru noi cuceriri. Primăvara lui 2017 vine cu poftă de iubire şi dorinţă de oficializare a relaţiei, iar cei singuri şi-ar putea întâlni sufletul pereche, încă din primele luni ale noului an.

TAUR
Luna octombrie anunuţă o schimbare importantă în zona relaţiilor. Pentru nativii singuri ar putea fi vorba de oficializarea unei noi relaţii. Totuşi astrele te împing spre o transformare a modului în care te raportezi la viaţă, lucru care ar putea să-ţi afecteze în mod negativ sfera relaţiilor. În ultima parte a anului se anunţă o îmbunătăţire în acest departament.

GEMENI
Dragostea va avea suişuri şi coburâşuri în anul 2017. Spre exemplu în luna August, e posibil să va simţiţi singuri, sau să observaţi că relaţiile stagneaza. În iarnă lucrurile vor merge mai bine.

Citeşte şi HOROSCOP: Zodii de femei care fură bărbatul alteia

RAC

Dacă cu viaţa profesională va fi mai greu, astrele vor fi mai îngăduitoare în ceea ce priveşte dragostea. În prima parte a anului vei cunoaşte pe cineva nou, însă această relaţie e posibil să nu se concretizeze imediat. Un alt moment propice vieţii amoroase va fi luna iulie.

LEU
In acest an, nativul leu va primi foarte multa dragoste si atentie din partea celor dragi, pe care apoi ii va putea rasfata la randul său. Familia este preocuparea principala in acest an. Leii vor avea numeroase oportunitati prin care îşi vor putea apropia persoana iubita. Nativii zodiei vor deveni mult mai intimi si mai romantici spre a doua jumatate a lui 2017. Pana la sfarsitul anului, prezenta lui Jupiter in zodia Leului va va aduce noroc in relatie.

FECIOARA
Norocul nu se va resimţi doar pe plan profesionali, ci şi amoros. Fecioarele vor face parul următor firesc în relaţie, ori vor cunoaşte pe cineva nou, gata de angajemente. În orice caz, pe la mijlocul anului va avea loc o schimbare majoră pe plan emoţional, dar dacă se va gestiona bine „criza”, totul va merge lin până la sfârşitul anului.