Horoscopul zilei de joi, 26 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de joi este cu adevarat speciala pentru toti nativii zodiacului mai ales din cauza ca unii dintre ei este posibil sa se confrunte cu o situatie neasteptata care le va da peste cap viitorul.

26 feb. 2015, 07:08
Horoscopul zilei de joi, 26 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 26 februarie

Berbecii, din pacate, au parte de vesti destul deproaste de la peroana iubita care ii vor face sa reevalueze intreaga relatie in care se afla. Spre seara vor ajunge la o concluzie care nu-i va multumi in totalitate.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 26 februarie

Taurii se trezesc in colimatorul sefilor la locul de munca, fara sa fi gresit nimic. Se pare ca cineva i-a vorbit de rau iar de acum incolo vor avea de tras destul de mult peplan profesional din cauza acestui lucru.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 26 februarie

Pentru Gemeni insa, ziua de joi este minunata, mai ales ca au parte doar de vesti bune de natura financiara si din partea persoanei iubite. Acest lucru ii face sa se simta energici si sa aiba o atitudine pozitiva.

RAC – horoscopul zilei de joi, 26 februarie

Racii au o zi de joi destul de linistita, pe care o petrec in sanul familiei. Se bucura de momentele bune de langa cei dragi si incearca sa le fie pe plac tuturor.

LEU – horoscopul zilei de joi, 26 februarie

Zi destul de obositoare joi pentru Lei, chiar daca se simt foarte motivati sa munceasca din greu. Se simt foarte increzatori in fortele proprii si reusesc sa treaca peste toate obstacolele si sa isi cladeasca un viitor mult mai frumos.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 26 februarie

Fecioarele se vor confrunta cu o serie de probleme financiare neasteptate. Este posibil sa isi dea seama ca au de returnat o suma importanta de bani, de care uitasera efectiv. Acest lucru ii va face sa isi dea peste cap toate planurile de viitor.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro