Horoscopul zilei de marţi, 26 ianuarie

Zi de marţi interesantă pentru toţi nativii zodiacului, având în vedere că există o serie de mişcări de forţă, mai ales la locul de muncă. Se pare că unii dintre nativi, mai ales cei din ce-a de-a doua jumătate a zodiacului, trec printr-o serie de schimbări interne, pe plan sentimental.

26 ian. 2016, 07:13
Horoscopul zilei de marţi, 26 ianuarie

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 26 ianuarie

Gandurile Berbecilor zburda in toate directiile, impiedicandu-i sa-si desfasoare eficient activitatea. Se intreaba incontinuu cu ce gresesc, unde gresesc si de ce nu le merg lucrurile asa cum au planificat. Cel mai indicat este sa-si accepte actualele circumstante si sa lase un pic nebunia sa treaca. Abia ulterior isi vor putea repune pe picioare planurile de viitor.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 26 ianuarie

Chiar daca Taurii dau impresia ca sunt calmi, adunati si eficient in ochii colegilor de munca, unele probleme de comunicare ar putea sa iasa la suprafata si sa determine nativii acestei zodii sa ia decizii drastice sau sa actioneze necumpatat. Taurii au nervii intinsi la maximum, motiv pentru care trebuie sa fie cu mare bagare de seama sa nu rabufneasca in fata cui nu trebuie.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 26 ianuarie

Gemenii si-ar dori sa aiba un buton de pornire/oprire pe care sa apase pentru a opri activitatea nebuneasca a propriei minti. Le trec prin ganduri o mie si una de lucruri, de oportunitati ratate sau de viitor, de greseli care ar fi putut fi evitate, de momente in care puteau da mai mult din ei insisi. Gemenilor nu le strica o scurta perioada de introspectie pentru a-si constientiza greselile, caci astfel se pot imbunatati pe ei insisi pentru viitor.

RAC – horoscopul zilei de marti, 26 ianuarie

Racii vor simti nevoia sa se refugieze de agitatia din mediul lor extern, dar le va fi cu neputinta. Vor, nu vor, Racii trebuie sa faca fata situatiilor, sa dea tot ce au ei mai bun, chiar si cu riscul de a cadea epuizati seara. Este o perioada din viata lor ce poate fi decisiva pentru viitor, iar fuga de lume si/sau delasarea sunt contraproductive.

LEU – horoscopul zilei de marti, 26 ianuarie

Leii abia asteapta sa inceapa ceva nou, insa lipsa lor de rabdare ii poate face sa uite un element foarte important din puzzle-ul pe care-l au de rezolvat. Daca nu se grabesc, pot manevra astfel situatia noua in care se afla incat sa-si atraga admiratia unor persoane cu mare putere de influenta.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 26 ianuarie

Fecioarele pot sa-si creeze de uneel singure probleme daca decis sa-si exprime sentimentele, trairile fara a face o analiza obiectiva a datelor. Se afla intr-o postura delicata din care, chiar si cu cele mai bune intentii, pot iesi sifonate daca nu sunt atente la ceea ce spun.

Citeşte mai mult pe Lyla.ro