Horoscopul zilei de marţi, 30 iunie. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

Zi de marti cel putin interesanta pentru toti nativii zodiacului. Se petrec evenimente neasteptate care ii fac pe unii dintre ei sa isi schimbe perspectiva asupra vietii.

30 iun. 2015, 05:34
Horoscopul zilei de marţi, 30 iunie. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 30 iunie

Ziua de marti, 30 iunie, este decisiva pentru Berbeci din punct de vedere profesional. Este ziua in care le va fi evaluata activitatea iar superiorii lor vor decide daca merita sau nu promovarea si marirea de salariu pe care si-o doresc atat de mult.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 30 iunie

Zi de marti agitata din punct de vedere amoros pentru nativii din Taur, avand in vedere ca persoana iubita le da de inteles ca s-a cam plictisit de relatia in care se afla. Spre finalul zilei, Taurii vor incerca sa remedieze situatia.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 30 iunie

Zi minunata de marti pentru Gemeni, avand in vedere ca se simt foarte energici si foarte motivati de perspectiva unei schimbari majore, benefice, pe plan profesional. Persoana iubita le aduce vesti bune spre seara.

RAC – horoscopul zilei de marti, 30 iunie

Racii reusesc marti sa scape de o problema de sanatate care i-a chinuit destul de mult in ultima vreme. Nativii acestei zodii intra intr-o zona de confort psihic de care chiar aveau nevoie.

LEU – horoscopul zilei de marti, 30 iunie

Leii reusesc marti sa se odihneasca dupa ce in ultimele zile au muncit destul de mult. Vor primi vesti bune de la o persoana apropiata din familie, spre seara.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 30 iunie

Fecioarele au parte marti de o serie de probleme financiare minore. Nativii acestei zodii reusesc sa gaseasca repede solutii pentru ceea ce li se intampla.

Continuarea pe Lyla.ro