I-a promis tatălui că îşi va păstra virginitatea până la nuntă. O frumoasă vedetă a încălcat promisiunea

Selena Gomez, de 23 de ani, a făcut un gest ce i-a uimit pe toţi. Tânăra a dezvăluit faptul că nu mai este virgină şi că a încălcat promisiunea făcută faţă de tatăl ei în urmă cu aproximativ 10 ani. Cu toate acestea, vedetă nu s-a declarat deloc ruşinată.

30 aug. 2015, 12:33

Relaţia dintre ea şi renumitul cântăreţ a început încă din primăvară anului 2011, iar de atunci, nimeni nu ştie când s-a încheiat de tot. Selena Gomez a fost destul de nehotarata în legătură cu sentimentele ei, iar în anul 2012 s-a despărţit oficial de el. Cu toate acestea, până în anul 2014, au avut numeroase apariţii împreună ce le dădea fanilor de înţeles că ar fi din nou împreună, potrivit perfecte.md.

Acum, în vara anului 2015, nu mai există nici urmă de îndoială că Justin Bieber şi Selena Gomez s-au despărţit, mai ales că artistul tocmai s-a cuplat cu Xenia Deli, de aceeaşi vârstă cu Selena. Cu toate acestea, fosta actriţa Disney a decis că este momentul să confirme faptul că şi-a pierdut virginitatea.

Citeşte şi Fanele lui Justin Bieber sunt în DELIR. Artistul s-a fotografiat COMPLET DEZBRĂCAT. Vezi FOTO

Modul în care a făcut-o i-a frânt inima tatălui ei. Vedetă şi-a dat jos inelul de puritate, care simboliza o promisiune făcută faţă de tatăl ei că îşi va păstra virginitatea până la căsătorie. În ciuda faptului că gestul ei l-ar fi putut supără, Selena a declarat pentru presă că nu îi este deloc ruşine, nici faţă de tatăl ei şi nici faţă de altcineva: „Nu credeam că fac ceva rău îndrăgostindu-mă. Nu mi-e ruşine să spun asta. De asemenea, nu mi-e ruşine că spun că am dat inelul jos (inelul de puritate, n.r.). L-am primit când aveam 13 ani şi respect foarte mult ceea ce a reprezentat, dar nu este pentru toată lumea„, a declarat Selena, citată de marieclaire.com.

Deşi în anii 2013 şi 2014 au mai existat zvonuri că ar fi avut iubiţi, singură relaţie oficială a Selenei Gomez a fost cea cu Justin Bieber, acesta fiind şi motivul pentru care presă străină speculează că el este cel cu care vedetă şi-ar fi pierdut virginitatea.