Ianis Hagi, primele declaraţii în presa din Italia. „E greu să fii fiul lui Gică Hagi”

Ianis Hagi, 18 ani, a fost rezervă neutilizată pentru Fiorentina în meciul cu AC Milan, scor 0-0, de duminică, în timp ce Ciprian Tătărușanu a fost integralist.

26 sept. 2016, 09:40
Ianis Hagi, primele declaraţii în presa din Italia. „E greu să fii fiul lui Gică Hagi”

Ianis Hagi a declarat pentru La Repubblica că resimte presiunea de a fi copilul lui Gică Hagi, însă e sigur că se va impune în curând în echipa lui Paulo Sousa.

Ianis Hagi ar putea renunţa să mai joace pentru România. Anunţ ŞOC făcut de Gică Hagi

„Este o onoare să îmbraci un asemenea tricou cu un nume așa important pe spate. Sunt mândru de acest lucru. Este cert că se simte presiunea, însă sunt obișnuit să fiu în centrul atenției”, a spus Ianis Hagi.

Ianis Hagi este entuziasmat de faptul că se află sub comanda lui Paulo Sousa, despre a declarat: „Este un antrenor foarte bun, am învățat foarte multe de la dânsul. Când o să mi se acorde șansa de a juca, voi fi pregătit”.

Gică Hagi a luat foc. De ce nu este Ianis Hagi la NAŢIONALĂ

Românul a vorbit și despre meciul echipa de tineret a Fiorentinei, acolo unde a reușit să marcheze un gol la ultimul meci: „Este important pentru mine să evoluez pentru Primavera, așa am șansa de a strânge meciuri în picioare. Este o plăcere să-mi ajut echipa. Am început să învăț limba italină, dar vorbesc foarte puțin”.