Ianis Hagi pleacă în cantonament cu Fiorentina

Ianis Hagi urmează să se prezinte, în această vară, sub comanda lui Paulo Sousa, antrenorul celor de la Fiorentina. După un prim stagiu de pregătire, portughezul va decide dacă îl va păstra pe fiul lui Gică Hagi sau dacă îl va lăsa la Viitorul, pentru încă un sezon, sub formă de împrumut.

08 iun. 2016, 07:23
Ianis Hagi pleacă în cantonament cu Fiorentina

Ianis Hagi a semnat în iarnă un precontract cu Fiorentina, iar decizia de a pleca a fost luată de Gică Hagi săptămîna trecută, după o ultimă rundă de negocieri cu oficialii echipei italiene.

„Hagi, împreună cu oficialii italieni, au stabilit ca jucătorul de 17 ani să plece în primul cantonament alături de echipa de seniori a Fiorentinei”, au precizat apropiații „Regelui” pentru Fanatik..

Chiar dacă va face joncțiunea cu formația din Peninsulă, viitorul lui Ianis Hagi nu este bătut în cuie. Dacă tehnicianul violeților nu va fi satisfăcut cu nivelul la care se află talentatul mijlocaș, acesta urmează să se întoarcă la Viitorul. „Va fi un test pentru Ianis. Dacă se adaptează, poate fi la echipa secundă sau chiar la prima echipă. Dacă nu, urmează să se întoarcă la Viitorul. Nu este nimic sigur”.