Iată cine e amanta lui Florin Salam! Cu cine îşi înşală manelistul iubita gravidă în 4 luni

Cand toata lumea credea ca Florin Salam s-a linistit, pe plan amoros, amanunte incitante ies la iveala din viata manelistului, scrie CANCAN.ro

01 mart. 2015, 15:15

A avut probleme cu drogurile, a fost inglodat in datorii, a trait sub teroarea camatarilor si a fost la un pas de a-si pierde vocea. Salam a reusit sa depaseasca toate aceste dificultati, insa femeile reprezinta, in continuare, un subiect tabu, pentru el. Desi, in momentul in care a anuntat ca se insoara si ca urmeaza sa devina tatic, toata lumea se astepta ca artistul de muzica de petrecere sa renunte la aventuri, se pare ca acesta este de departe dornic sa le spuna adio tuturor femeilor cu care se intalneste, scrie CANCAN.ro.

De mai bine de doi ani, Florin Salam se intalneste cu o domnisoara de numai 24 de ani. Bruneta nu numai ca este indragostita nebuneste de cantaretul de muzica de petrecere, insa pare dispusa sa faca orice pentru a-i intra in gratii si pentru a nu se trezi in situatia in care Florin Salam sa o paraseasca. Manelistul si Daniela Badea, pe numele ei real, se afiseaza in cluburile de manele, acolo unde Salam sustine recitaluri si nu se sfiesc sa-si arate afectiunea, in vazul tuturor. De-a lungul celor doi ani de cand se consuma relatia dintre ei, cantaretul i-a dedicat mai multe melodii amantei sale, care isi spune simplu, „Dana Salam”, semn ca se viseaza, de ceva vreme, sotia artistului. De fiecare data cand se intalnesc in localurile de manele, Florin are grija sa o invite langa ei si sa ii cante duios la ureche.

Cu toate ca, in local, nu se jenau nicio clipa, la plecare, Florin Salam si Dana nu au parasit niciodata clubul impreuna. Se pare ca artistul isi ruga soferul sa o ia prima de domnisoara si sa o duca la hotelul de la periferia Capitalei, unde el detine un aparatament. Potrivit surselor noastre, Salam a facut tot ce i-a stat in putinta ca sa tina relatia ascunsa, totul fiind bazat pe sex. Chiar daca in cei doi ani de cand se intalneste cu bruneta, artistul a mai fost fotografiat si in compania altor domnisoare, Dana nu a dat niciodata semne ca este pregatita sa renunte la el. In plus, nu s-a aratat nici foarte geloasa in momentul in care Roxana Dobre a aparut in peisaj.

 Florin Salam nu se poate abtine de la flirturi nici macar acum, cand este in prag de nunta si de botez. Peste cinci luni, cantaretul urmeaza sa fie din nou tatic, insa gandul pare sa-i fie tot la aventurile pe care le are. Cu Roxana Dobre ocupata cu sarcina, cantaretul spera sa-si poate vedea linistit de treburi.