ILEANA CIUCULETE a murit, începe cearta pe AVERE. Acuzaţii DURE la adresa soţului ei

Publicat: Sâmbătă, 18 Martie 2017 10:57 // Actualizat: Sâmbătă, 18 Martie 2017 10:57 // Sursa: romaniatv.net

Ileana Ciuculete s-a stins după o boală galopantă şi, la doar câteva zile de la tragedie, încep şi scandalurile.

Fostul soț al Ilenei Ciuculete, Valeriu Sfetcu, îl critică dur pe cel care i-a fost partener de viaţă în ultimii 25 de ani. După ce s-a spus că Ileana şi soţul ei, Cornel Galeș, au vândut casa chiar înainte de moartea artistei, Valeriu Sfetcu îl acuză pe Cornel de escrocherie.

"Deci dacă s-a vândut casa înainte să moară asta înseamnă că acest om este un om necinstit, un om nesincer, a ştiut mai demult că este bolnavă de această boală incurabilă şi atunci a luat măsuri de precauţie, a vândut casa pe motiv că merge să îi facă transplant de fiicat, deşi ăla nu se face aşa la o săptămână, două trei şi atunci în condiţiile date nu mai au ce face. (...) Eu am spus de la început că acest om este un escroc, am spus de la început că Ileana nu poate să se transforme într-un om care să nu aibă milă de copiii ei. Nu pot să cred şi nici acum nu cred acest lucru. Eu cred că totul a fost regizat şi totul a fost pus la cale numai de acest şmecher.", a declarat Valeriu Sfetcu pentru "Agenția VIP".

Nici bine nu și-a tras ultima suflare că scandalul pe avere deja începe să prindă contur. În loc să plece liniștită pe lumea cealaltă, Ileana Ciuculete este bagată în discuții despre avere.

"Una dintre case, a mai spus aseară şi doamna Merişoreanu, este pe numele lui Cornel, la Craiova. Una dintre casele celor doi copii pentru care a început scandalul. Şi noi am zis aşa: în final nu mai aveţi ce face acum, măcar renunţaţi la partea voastră de succesiune de acolo şi să facă măcar acte pe numele unuia dintre ei. Pe numele lui Cristi că el e în afara discuţiei. Acuma dacă a ieşit această variantă şi această poveste, că nu ştiu dacă este adevărată sau nu, înseamnă că asta este. Vor rămâne pe dinafară. A existat un apartament pe care l-am obţinut în anul 1983 pe când am fost împreună angajaţi la Ansamblul Bălcescu, care ni s-a dat acolo lângă Gară şi pe care am înţeles că l-a vândut şi a mai avut o garsonieră pe care şi pe aia a vândut-o şi cu banii de pe acestea s-a luat această casă din Bucureşti. Sau apartament, ce au avut ei înainte de această casă. Nu mai ştiu.", a mai povestit Valeriu Sfetcu în exclusivitate pentru "Agenția VIP".

Tot pe una dintre case există un proces şi cu fratele Ilenei Ciuculete, Aurel.

"Se pare că neînţelegerile au pornit de la un imobil. Fratele ei, Aurel, nu ar fi vrut să-i dea Ilenei şi lui Cornel o semnătură pentru un cadastru la imobilul pe care aceasta l-a trecut pe numele fiului ei mai mare, Mugurel, atunci când s-au împăcat. Cu toate că cei implicaţi locuiesc acum în Bucureşti, procesul se află pe rol la Tribunalul din Craiova", a povestit pentru Click! un apropiat al familiei.

Aceleaşi surse mai povestesc şi că Ileana Ciuculete ar fi avut grijă, din timp, ca după moartea ei să nu existe scandal între soţ şi copiii ei din prima căsătorie. Ea le-ar fi lăsat acestora o vilă cochetă, pe care urmează s-o împartă.

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6485
RON
13 Dec
noapte -3 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H