Ilie Năstase s-a refugiat în BĂUTURĂ. Şi-a înecat amarul divorţului într-un bar FOTO

Ilie Năstase este foarte afectat de divorţul cerut de soţia sa, Brigitte Sfăt, deşi nu s-a prezentat la primul termen pe motiv că are treburi mai importante de făcut.

05 mai 2018, 14:14

Ilie Năstase şi-a înecat amarul într-un bar, în timp ce Brigitte Sfăt s-a refugiat în munca de la propriul magazin cu haine de lux, decisă să nu mai depindă sub nicio formă de ajutorul financiar al fostului sportiv.

Ilie Năstase a vorbit ÎN PREMIERĂ despre relaţia cu jurnalista de 24 DE ANI

„Nasty” pare să se acomodeze destul de greu cu situaţia în care se află, astfel că şi-a căutat alinarea într-un bar din Capitală, acolo unde a fost surprins de paparazzii SpyNews. Aşezat pe un scaun amplat chiar lângă bar, Ilie Năstase a comandat vin şi apă plată. Mai bine de o oră, acesta a sorbit din cele două pahare aflate în faţa sa. Nici măcar unul dintre ospătarii restaurantului respectiv nu a reuşit să-l facă pe Ilie Năstase să-şi schimbe dispoziţia, fiind clar că divorţul de Brigitte Sfăt  îl macină cumplit.

Brigitte Sfăt, căsătorie de COŞMAR. „M-a bătut foarte tare. Am avut hematom pe splină şi fisură pe craniu!”

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt s-au căsătorit în 2013, însă mariajul lor a fost presărat de scandaluri şi de acuzaţii de infidelitate.