Ilinca Vandici face curăţenie înainte de Sărbători. I-a dat papucii iubitului fotbalist FOTO

In luna august, fotbalistul Catalin Tira era fotografiat iesind din casa Ilincai Vandici, iar relatia lor parea una extrem de serioasa. Lunile au trecut, iar trainicia proaspatului cuplu e pusa deja sub semnul intrebarii de apropiati. 

25 nov. 2015, 08:52

De cateva zile, in lumea mondena circula zvonuri uimitoare legate de relatia celor, scrie cancan.ro. Ea este una dintre cele mai sexy prezentatoare din Romania, cunoscuta pentru relatiile cu barbati celebri precum Alin Cocos, un fotbalist de la Nationala sau omul de afaceri Razvan Mustea. El este un fotbalist talentat, ce a jucat la echipe de juniori din Europa, iar acum activeaza la FC Brasov. Catalin Tira a devenit celebru prin prisma relatiei pe care a avut-o cu Anda Adam, care s-a terminat in vara anului trecut.

Citeşte şi Ilinca Vandici, prima reacţie despre relaţia cu Cătălin Ţîră

S-au afisat impreuna dupa ce paparazzi i-a fotografiat

In luna august s-a aflat ca el si Ilinca formeaza un cuplu. Mai exact, fotbalistul a fost fotografiat iesind din casa prezentatoarei TV, dupa o noapte petrecuta impreuna. Cei doi nu au confirmat, dar nici nu au infirmat faptul ca au o relatie, insa s-au afisat nestingheriti in repetate randuri. In cercul acestora de prieteni se vorbea despre faptul ca Ilinca si Catalin au o relatie extrem de serioasa si ca fotbalistul a prezentat-o deja pe vedeta parintilor sai. Ba mai mult, Carmen Tira, mama pustiului de 22 de ani, s-a aratat de-a dreptul incantata de iubita fiului sau, cu care a si devenit prietena.

Nu vor sa vorbeasca despre motivele despartirii

Luna trecuta, aceleasi surse sustineau ca atacantul locuieste in marea majoritate a timpului acasa la Ilinca, ba chiar ca au discutat despre posibilitatea de a se muta oficial impreuna. Ei bine, se pare ca cei doi si-au trait povestea de dragoste intens si au ars multe etape, fapt ce a dus la destramarea relatiei:

Citeşte şi Ilinca Vandici, surprinsă în compania unui afacerist milionar. Vezi cu cine a luat cina frumoasa vedetă

„Nu mai sunt impreuna. Asta credem noi, prietenii. Catalin nu mai vorbeste cu Ilinca, iar atunci cand nu este in cantonament, iese la cate un restaurant cu prietenii lui. Niciodata nu este insotit de ea, ceea ce ne face sa credem ca s-au despartit. Nu il poate intreba insa nimeni, nimic, despre acest subiect, pentru ca el a fost mereu extrem de discret atunci cand a venit vorba despre viata lui sentimentala”, a declarat un apropiat al fotbalistului. La randul sau, si Ilinca refuza sa raspunda reporterilor atunci cand este intrebata daca are o relatie sau nu.