Imagini de la nunta lui Bute. Vezi valsul mirilor şi cele mai frumoase momente FOTO şi VIDEO

Publicat: Duminică, 16 Iunie 2013 10:52 // Actualizat: Luni, 17 Iunie 2013 10:27 // Sursa: RTV.net

Lucian Bute s-a căsătorit cu Elena, iubita sa de 8 ani de zile. "Mi-am îndeplinit cel mai mare vis, am câştigat cea mai importantă centură", sunt cuvintele lui Lucian Bute, copleşit de emoţii la nunta cu aleasa sa. 500 de oameni au petrecut alături de ei până dimineaţă.

Lucian Bute şi-a unit viaţa în faţa lui Dumnezeu cu aleasa inimii sale, Elena Aprozeanu. Slujba de cununie, oficiată de arhiepiscopul Dunării de Jos, Casian, a durat aproape două ore.

La ieşirea mirilor din Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena au fost eliberaţi 30 de porumbei albi. Fericit şi emoţionat, Lucian Bute le-a arătat tuturor verigheta de pe deget şi a spus că este cea mai de preţ medalie pe care a câştigat-o în viaţa lui. De la biserică, mirii şi nuntaşii au plecat spre clubul exclusivist unde a avut loc petrecerea cu peste 450 de invitaţi.

"Mi-am îndeplinit unul dintre visele pe care le-am visat din totdeauna să devenim o familie. Astăzi s-a împlinit. Sunt foarte fericit şi emoţionat. Mulţumim naşilor şi celor care sunt prezenţi! Îmi doresc o famiie frumoasă. Îmi doresc copii şi să am întelegere şi liniste", a declarat Bute emoţionat.

Lucian Bute a arătat că este la fel de priceput la vals ca şi la box. A fost un dansator desăvârşit şi un mire fericit.

Vezi cât costă costumul lui şi din ce material este făcut

Înainte de cununia religioasă, în prima parte a zilei, Lucian şi Elena au mers în comuna natală a pugilistului. Aici, mirii au jucat hora, conform tradiţiei, ocazie cu care s-au prins în joc foarte mulţi vecini de-ai boxerului. Toată comuna a fost în sărbătoare şi a petrecut, ciocnind pahare cu vin şi jucând în horă.

VEZI: Primele imagini de la nunta lui Bute. Vezi cât de frumoasă e mireasa şi ce rochie poartă FOTO

5 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 iul 01:31
...am câştigat cea mai importantă centură”, sunt cuvintele lui Lucian Bute, copleşit de emoţii la nunta cu aleasa sa. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
17 iun 15:00
Răspunde | Votează email 1 email
MARIANA
SUNT FOARTE FRUMOSI, CASA DE PIATRA
16 iun 11:26
...de la nunta lui Bute. Vezi cât de frumoasă e mireasa şi ce rochie poartă FOTO Source Article from http://www.rtv.net/imagini-de-la-petrecerea-lui-bute-vezi-valsul-mirilor-si-declaratiile-lor-foto-si-video_84708.html ...
16 iun 11:25
...class="sharebox-wrap">
Lucian Bute s-a căsătorit cu Elena, iubita sa de 8 ani de zile....
16 iun 11:17
Votează email 1 email
...câştigat cea mai essentială centură", sunt cuvintele lui Lucian Bute, copleşit de emoţii la nunta cu aleasa sa. Citește mai departe...

View submit:

...
1
EUR
4.6663
RON
19 Jun
noapte 18 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H