Imagini fără perdea la EXALTON: Camerele de luat vederi au surprins totul

Acele imagini au stârnit controverse în rândul fanilor, care susţin că între cei doi s-ar lega o relaţie mai „specială“. „Se vede foarte clar şi în emisiunea de aseară că au dormit împreună, cu paturile lipite...secvenţa când apare un gândac şi dormeau în baracă”, susţin fanii emisiunii.

RomaniaTV.net
18 ian. 2018, 17:58
Imagini fără perdea la EXALTON: Camerele de luat vederi au surprins totul

Interpreta, obisnuita cu aparitiile sexy, nu s-a sfiit sa defileze prin fata colegilor de echipa si a camerelor de filmat intr-un cearsaf.

Outfitul  sexy si „minimalist” al Andei Adam a fost vazut in momentul in care aceasta s-a ridicat din pat si a mers in camera in care dormea Giani Kirita pentru a-i face o farsa demna de taberele de elevi: i-a pus pe maini sampon, in timp ce acesta dormea. Imediat, Anda s-a retras in camera ei si s-a asezat in pat acoperita doar de un cearsaf alb.

Exatlon  cuprinde 20 de concurenţi, zece vedete şi zece oameni obişnuiţi, care vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacţie şi rezistenţa psihicǎ. Va exista un singur mare câştigător, care va întra în posesia premiului de 100.000 de Euro. Filmările emisiunii au loc în Republica Dominicană.

Anda Adam se numără printre vedetele care au cunoscut succesul de la o vârstă fragedă. La 16 ani, Anda s-a lansat pe plan muzical, cu o colaborare cu trupa RACLA. Piesa „Nu mă uita” a înregistrat un imens succes pe piaţa muzicală şi a intrat foarte repede în atenţia caselor de producţie şi a producătorilor muzicali. La scurt timp după aceastaă colaborare, artista a mai lansat o piesă, de această dată, în colaborare cu Marijuana numită „Fete rele”.

Anda Adam a explicat cum s-a schimbat viața sa de cuplu în ultimii ani. Anda Adam recunoaște că viața ei de cuplu a trecut prin transformări în ultima perioadă de timp.

„Viața de cuplu s-a schimbat pentru că avem mult mai puțin timp pentru noi. Este foarte important să nu o neglijezi pentru că părinții trebuie să fie și soț-soție înainte de a fi părinți, și pentru că acel copil pe care îl aduci în viața ta are nevoie de ambii părinți în continuare.

Dacă neglijezi foarte tare viața de cuplu nu duci nicăieri, copilul rămâne la unul din părinți, adică efectele sunt rele. Noi de aia am și luat o bonă. Nu mai aveam timp absolut deloc pentru noi și ne-am dat seama că era o problemă. Ne întâlneam la ușă și predam ștafeta, veneam eu și pleca el, venea el și plecam eu. Și cu vecinii ne întâlneam mai des.

Eram într-un maraton extenuant, iar seara când ajungeam eram atât de obosiți că nu mai apucam nici măcar să mai vorbim unul cu altul”, a explicat Andra Adam într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.