IMAGINI SENZAŢIONALE. Rednic a dansat pe teren după ce a ajuns pe podium în Belgia VIDEO

Mouscron, echipa antrenată de Mircea Rednic, a ajuns pe locul 3 în Belgia, după ce la finalul stagiunii precedente a evitat retrogradarea în ultima etapă.

12 sept. 2017, 07:50
IMAGINI SENZAŢIONALE. Rednic a dansat pe teren după ce a ajuns pe podium în Belgia VIDEO

Mircea Rednic, 55 de ani, a uitat de orice protocol la finalul meciului cu FC Bruges (2-1). Românul dansat pe teren, spre amuzamentul fanilor şi le-a arătat tuturor că are mișcări de invidiat când vine vorba de ringul de dans.

SCANDAL ÎN FOTBAL. Gigi Becali şi Mircea Rednic, la cuţite, din cauza unui fotbalist de top FOTO

„Avem un început foarte bun. Nu e niciun secret, doar faptul că am adus jucători foarte buni, de la Porto, de la Liverpool, de la Standard. Am un lot mult mai bun decât cel de anul trecut. Eu am făcut selecția, dacă o făcea patronul, plecam, nu mai rămâneam.

Pretențiile la echipă nu au crescut, trebuie să fim realiști, chiar dacă avem un început bun. Nimeni nu credea că o să facem punctele pe care le-am făcut până acum. Avem un joc bun, jucăm cu doi atacanți, nu ne apărăm, punem presiune pe adversar. Eu am cea mai tânără echipă din campionat.

Este o atmosferă bună la echipă. Eu nu prea eram cu muzica, dar acum e numai muzică în vestiar, dansează cu toții, n-am ce să fac și mă bag și eu la dans”, a declarat Mircea Rednic.