Imagini ŞOCANTE de la locul prăbuşirii avionului. GALERIE FOTO

ACCIDENT AVION.  Toate cele şapte persoane din avionul care a aterizat forţat au fost găsite de un pădurar. Din păcate, Adrian Iovan, care pilota avionul aterizat forţat în Munţii Apuseni, a murit. De asemenea, o studentă rănită grav în accident a încetat din viaţă, în ciuda intervenţiei echipei de prim ajutor care i-a făcut manevre de resuscitare. 

RomaniaTV.net
20 ian. 2014, 23:45

Adrian Iovan conducea avion de mici dimensiuni de tip BN2, care a plecat, luni după-amiază, de la Bucureşti spre Oradea, şi ar fi fost nevoit să aterizeze forţat într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba. Unul dintre medicii din aeronavă a reuşi să sune la 112, la ora 16.16, anunţând incidentul.

La bord se aflau patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor -, studenta şi doi membri ai echipajului de zbor – pilotul Adrian Iovan şi copilotul Răzvan Petrescu. Au urmat clipe de groază. Studenta şi pilotul Adrian Iovan au murit, iar unii dintre medici şi-au dat foc la halate şi papuci pentru a nu intra în şoc hipotermic. 

GALERIE FORO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI, SURSA Facebook Aeronave