În accidentul din Olt a murit un antrenor renumit. Era în lotul de tenis de masă al României

Bărbatul de 63 de ani mort în accidentul din judeţul Olt era antrenorul lotului Juniori III de tenis de masă al României. În momentul accidentului, el se îndrepta spre Mioveni unde urma să participe la o competiţie de tenis de masă.

24 apr. 2017, 18:10
În accidentul din Olt a murit un antrenor renumit. Era în lotul de tenis de masă al României

Doi copii, de 3 şi 5 ani, părinţii lor şi încă un şofer au murit într-un accident înfiorător produs luni după-amiază, în localitatea Bobiceşti, din judeţul Olt. Victimele se aflau în două maşini care au fost strivite de un TIR intrat pe sens opus, după ce i-a explodat un cauciuc.

Bărbatul de 63 de ani mort în accident se numeşte Mihai Bobocică şi era antrenorul lotului Juniori III de tenis de masă al României. În momentul accidentului, el se îndrepta spre Mioveni unde urmă să participe la o competiţie de tenis de masă.

Citeşte şi Accident grav în Olt, s-a declanşat PLANUL ROŞU. Cinci oameni şi-au pierdut viaţa, printre morţi se află şi doi copii VIDEO

El se află la volanul unui autoturism Seat, iar în urmă accidentului a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, fiind resucitat la faţă locului. Ulterior, el a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în comă la Spitalul Judeţean Slatina, unde a decedat.