Încă un arbitru bătut pe terenul de fotbal, în România. A fost târât pe jos, strâns de gât şi lăsat fără fluier

Un arbitru a fost bătut într-un meci care a avut loc în Seria Est a Ligii a 5-a din România. Partida disputată de Rapid Zimbor şi Agronova Dragu a fost abandonată în minutul 75.

04 oct. 2018, 08:24
Încă un arbitru bătut pe terenul de fotbal, în România. A fost târât pe jos, strâns de gât şi lăsat fără fluier

Nervii au răbufnit în minutul 75, când jucătorul Marian Silaghi (33 ani) a protestat vehement la o decizie a arbitrului Nicuşor Pop. „Centralul” partidei l-a avertizat cu cartonaşul galben şi cum jucătorul mai avea un galben, a fost eliminat. În acel moment, Silaghi şi-a pierdut cumpătul şi a tăbărât asupra arbitrului pe care l-a fi lovit violent cu podul palmei în figură, după cum scrie sportulsalajean.ro.

Agresorul a continuat să îl îmbrâncească pe arbitrul de 23 de ani, apoi l-a prins de gât şi l-a doborât la pământ, după care l-a târât câţiva metri pe jos. Totodată, Marian Silaghi i-a smuls din mână fluierul, iar violenţele s-au terminat doar în momentul în care au intervenit coechipierii jucătorului.

Citeşte şi Un arbitru jandarm i-a salvat viaţa unui fotbalist. Asistenta medicală de la stadion tremura de frică

După ce a fost salvat, arbitrul a încercat să fluiere finalul jocului, dar nu a putut face acest lucru deoarece rămăsese fără fluier. În aceste condiţii, centralul întâlnirii şi-a arătat decizia printr-un gest cu mâinile, după care a anunţat căpitanii de echipă că partida a fost întreruptă definitiv.

Într-un final, arbitrul bătut în meciul din Liga a 5-a din România a mers cu observatorul Leontin Moga, secretarul AJF Sălaj, până la Postul de poliţie din Zimbor şi a făcut plîngere împotriva jucătorului, în timp ce asistenţii săi au mărturisit oamenilor legilor tot ce s-a întâmplat.

Arbitrul este decis să îl acţioneze în instanţă pe jucătorul Marian Silaghi, iar în acest semns Nicuşor Pop va merge la medicul legist, pentru certificat medico-legal.