INCENDIU CLUB COLECTIV. Julio Iglesias, mesaj emoţionant pentru români: Inima mea este cu voi

INCENDIU CLUB COLECTIV. Celebrul cântăreţ Julio Iglesias a transmis un mesaj pentru români în urma tragediei din clubul Colectiv. Artistul a postat pe pagina sa de Facebook un text în română şi engleză, în care-şi exprimă compasiunea.

09 nov. 2015, 10:09
INCENDIU CLUB COLECTIV. Julio Iglesias, mesaj emoţionant pentru români: Inima mea este cu voi

INCENDIU CLUB COLECTIV. Veşti tulburătoare din partea medicilor, numărul victimelor tragediei din Colective a ajuns la 46. Teodora Maftei, fotograf şi jurnalist, nu a mai putut să lupte, iar luni dimineaţă inima ei a încetat să mai bată. Tânăra a fost printre primii răniţi transportaţi în Israel.

Bilanţul negru nu e doar o statistică, e o realitate cruntă, 46 nu e doar un număr, sunt oameni tineri, frumoşi care s-au stins în cea mai mare tragedie. Alte câteva zeci se luptă acum pentru viaţă, pe paturi de spital din România sau din străinătate.

Citeşte şi: Dan Puric, mesaj spre tinerii protestatari EXCLUSIV

Julio Iglesias a fost cutremurat de tragedia din România şi a postat duminică pe pagina de Facebook un mesaj emoţionant în limba română.

„Pentru toti prietenii mei români, inima mea este cu voi, va sunt alaturi si va transmit cele mai profunde condoleanțe pentru victimile și suferința datorata tragediei de săptămâna trecută de la Colectiv. România a fost întotdeauna în inima mea și de aceea simt durere în aceste momente dificile. Julio ‪#‎colectiv‬”, a scris Julio Iglesias pe pagina sa de Facebook.

Familiile victimelor din Clubul Colectiv vor fi ajutate cu bani de Guvern. Într-o şedinţă extraordinară, executivul aprobă alocarea a 250 de milioane de euro din fondul de rezervă al statului pentru cheltuielile de transport cazare şi masă, atât în ţară cât şi în străinătate.

Citeşte şi: INCENDIU COLECTIV. Trupa CARGO, mesaj dur: „Pe acei copii NU cei de sus i-au omorât, ci lucrurile mici…”