Incendiu la Untold. O parte din scenă a luat foc în timpul unui concert. Probleme în prima zi a Festivalului, cinci persoane la spital

Pompierii au intervenit imediat ca să stingă flăcările care au cuprins o parte a scenei mari de la Untold. Incidentul a fost filmat de martori. Din fericire, nu au fost victime, iar după stingerea focului, distracţia a continuat. Nu a fost primul incident. Jandarmii şi poliţiştii au dat 26 de amenzi şi au constatat nouă infracţiuni în prima zi a Festivalului Untold de la Cluj-Napoca, iar medicii au acordat primul ajutor la peste 270 de persoane, cinci fiind transportate la spital. De asemenea, au intervenit şi pompierii, după ce o scenă a luat foc în timpul concertului.

RomaniaTV.net
03 aug. 2018, 05:02
Incendiu la Untold. O parte din scenă a luat foc în timpul unui concert. Probleme în prima zi a Festivalului, cinci persoane la spital

Un incendiu a avut loc pe scena mare a festivalului Untold, chiar în timpul concertului. Flăcările au izbucnit de la un echipament de flăcări defect. În primă fază, s-a încercat stingerea focului cu o pătură, însă a fost nevoie de intervenția ISU.

Pompierii care au mers la faţa locului au reuşit să lichideze incendiul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar festivalul a continuat după incident. Tinerii au cântat, au dansat şi s-au distrat la maximum.

 

Untold a fost deschis pe Cluj Arena, cu un foc de artificii si jocuri de lasere.

UNTOLD 2018: Sute de artişti vor urca pe scenă. Programul festivalului

În prima zi a Festivalului Untold, forţele de Poliţie şi Jandarmerie au dat 26 de amenzi, în valoare de 9.550 lei şi au fost înregistrate nouă sesizări privind săvârşirea unor fapte penale.

„În toate cazurile, cercetările se fac sub coordonarea unităţilor de Parchet competente”, se arată în document.

De asemenea, 270 de persoane au primit îngrijiri la punctele de prim-ajutor şi prin intermediul echipelor mobile de pompieri şi paramedici, ce patrulează permanent în perimetrul festivalului.

„Doar în cinci cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, în general afecţiunile înregistrate au fiind remediate pe loc”, se mai arată în document.