Incendiu PALATUL EPISCOPAL ORADEA. Au fost deschise conturi pentru cei care doresc să doneze pentru reconstrucţia Palatului Episcopal

Episcopia Greco-Catolică de Oradea a deschis conturi speciale pentru reconstruirea Palatului Episcopal Greco-Catolic din Oradea, la Banca Transilvania.

27 aug. 2018, 14:25
Incendiu PALATUL EPISCOPAL ORADEA. Au fost deschise conturi pentru cei care doresc să doneze pentru reconstrucţia Palatului Episcopal

Potrivit unui comunicat al episcopiei, cei care vor să facă donaţii au la dispoziţie următoarele conturi:

EPISCOPIA ROMÂNĂ UNITĂ CU ROMA GRECO-CATOLICĂ DE ORADEA, IBAN: EURO – RO78BTRLEURCRT0463151401; RON – RO31BTRLRONCRT0463151401; USD – RO82BTRLUSDCRT0463151401, SWIFT: BTRLRO22, Banca Transilvania, Sucursala Oradea.

Tragicul incendiu de sâmbătă, 25 august, în urma căruia Palatul Episcopal Greco-Catolic din Oradea a fost devastat în proporţii mari a constituit un adevărat şoc pentru orădeni, dar şi pentru mulţi alţii, din toată lumea.

„A fost o seară de doliu nu numai pentru Biserica Greco-Catolică ci şi pentru întreaga comunitate din Oradea şi nu numai! Palatul este nostru, al tuturor, fapt pentru care foarte multă lume şi-a manifestat empatia şi dorinţa de a contribui la refacerea lui cât mai repede, fie prin donaţii, fie prin punerea la dispoziţie a serviciilor de specialitate pe care unii le pot oferi. Le suntem profund recunoscători tuturor şi îi asigurăm de aprecierea noastră şi de pomenirea în rugăciune!”, se arată în comunicat.

Citeşte şi CJ Bihor a decis alocarea sumei de 100 de mii de lei pentru demararea reconstrucţiei Palatului Episcopal