Incendiu provocat de un piroman, la Timişoara. A ars o parte din Complexul Studenţesc

Un incendiu a izbucnit miercuri seara în Complexul Studenţesc din Timişoara, iar anchetatorii au descoperit că focul a fost pus intenţionat. Între timp, în custodia polițiștilor a ajuns și principalul suspect.

RomaniaTV.net
01 nov. 2018, 06:54
Incendiu provocat de un piroman, la Timişoara. A ars o parte din Complexul Studenţesc

Oamenii legii au dus la audieri un tânăr de 33 de ani suspectat că ar fi aprins intenționat tomberonul, iar mai apoi incendiul s-a extins la clădire. Bărbatul are domiciliul în București și reședință în Timișoara.

Oamenii legii povestesc că tânărul este suspectat că ar mai fi dat foc la tomberoane în zona Complexului, în cursul zilei de miercuri. Potrivit tion.ro, el ar fi fost înregistrat pe camerele de supraveghere montate în zonele în care a pus focul. Incendiul din Complexul Studențesc, provocat de un piroman care a mai aprins câteva focuri cu câteva ore înainte.

Miercuri seară, balconul de la etajul întâi al unui bloc din Complexul Studențesc din Timișoara a fost cuprins de flăcări. Pompierii spun că trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar alte 80 de persoane s-au autoevacuat sau au fost evacuate. Flăcările, au stabilit cei de la ISU Banat, au izbucnit în zona tomberoanelor, amplasate chiar sub balcon. De acolo incendiul s-a extins la clădire.