Incident armat produs la o universitate din America: Cel puţin o persoană a murit FOTO

Cel puţin o persoană a fost împuşcată mortal, iar alta a fost rănită într-un incident armat produs vineri la o universitate din statul american Texas, după un caz similar petrecut în urmă cu câteva ore în statul Arizona.

09 oct. 2015, 20:25
Incident armat produs la o universitate din America: Cel puţin o persoană a murit FOTO

Un individ a deschis focul la Universitatea de Sud din Texas, rănind două persoane într-un cămin studenţesc. Una dintre persoanele rănite a murit în drum spre spital. Incidentul a avut loc în Campusul Houston al universităţii, a declarat Kendrick Callis, purtătorul de cuvânt al instituţiei, potrivit USA Today.

Citeşte şi ATAC ARMAT la o universitate din SUA: Un MORT şi trei răniţi

Campusul a fost securizat de forţele de ordine, iar autorul atacului a fost reţinut. O persoană a fost ucisă, iar alte trei au fost rănite vineri dimineaţă, într-un alt atac armat, comis la o universitate din statul american Arizona.

Citeşte şi Atacul armat din Oregon: Autorul s-a sinucis după atac. Avea la el şase arme de foc

Universitatea, unde învață 9.700 de studenți, a fost închisă după incident și toate cursurile anulate vineri. Autoritățile nu l-au identificat încă pe suspect și nici victimele. Incidentul s-a produs la câteva ore după ce un student în vârstă de 18 ani a deschis focul în campusul Northern Arizona University din Flagstaff vineri dimineață, omorând o persoană și rănind alte trei, în cel mai recent atac armat într-o școală din Statele Unite. Texas Southern University a declarat că un incident armat separat a avut într-un complex de apartamente de lângă campus joi seară.