INCIDENT GRAV la Sibiu: Patru tineri au fost bătuţi şi înjunghiaţi de doi bărbaţi beţi, pe un drum de ţară

Patru tineri, printre care şi un adolescent de 15 ani, au fost atacaţi şi înjunghiaţi în timpul unui conflict cu doi bărbaţi beţi, pe un drum de ţară din judeţul la Sibiu. Victimele au ajuns de urgenţă la spital, informează România TV.

03 mai 2015, 09:14
INCIDENT GRAV la Sibiu: Patru tineri au fost bătuţi şi înjunghiaţi de doi bărbaţi beţi, pe un drum de ţară

Trei echipaje medicale de la SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu au intervenit duminică dimineața pentru salvarea unui grup de tineri, dintre care și un minor, atacați de ciobani în satul Coves din județul Sibiu. Victimele au suferit multiple răni și lovituri de cuțit iar agresorii sunt în libertate.

Potrivit presei locale, tinerii, cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce căruța în care se aflau a fost oprită în sat, în jurul orelor 03.00 dimineața, de doi ciobani care se îndreptau spre stână, beți fiind.

Agresorii ar fi presupus că tinerii merg la furat, motiv pentru care i-au luat la bătaie, unul dintre ciobani folosindu-se în timpul altercației și un cuțit.

Până când polițiștii de la Ordine Publică au ajuns în zonă, cei patru tineri, toți localnici, au fost bătuți crunt de ciobani.

Pentru salvarea victimelor care au primit numeroase lovituri de cuțit, la fața locului au fost solicitate mai multe ambulanțe.

In jurul orelor 03.00, echipaje ale SMURD și SAJ au fost solicitate să intervină pentru salvarea a patru persoane de sex masculin care au suferit multiple răni în urma unor agresiuni”, informează ISU Sibiu.

Un tanar de 18 ani a suferit o plagă parietală, minorul de 15 ani a fost înjunghiat în zona umărului, un altul de 18 ani a fost lovit cu cuțitul în mana, iar cel mai grav a fost un tânăr de 20 de ani care a fost găsit inconștient.

Băiatul găsit inconștient a fost transportat la spitalul din Sibiu, iar ceilalți trei tineri au fost duși la Spitalul din Agnita.

In ciuda scandalului provocat, cei doi agresori, ciobani din zonă, sunt cercetați în stare de libertate. „Cei doi au fost identificați și urmează să se efectueze cercetările”, au precizat oficiali ai IPJ Sibiu.