Incident în Baia Mare. Un muncitor a căzut de pe acoperişul unui bloc

Un muncitor din Baia Mare a căzut de pe acoperişul unui bloc. Acesta a ajuns la Terapie Intensivă cu mai multe fracturi.

10 oct. 2017, 11:41
Incident în Baia Mare. Un muncitor a căzut de pe acoperişul unui bloc

Un muncitor în vârstă de 34 de ani care executa lucrări la acoperişul unui bloc de la intersecţia bulevardului Bucureşti cu strada Culturii a căzut de pe acoperiş. Acesta a suferit leziuni grave şi a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare.

Pacientul în vârstă de 34 de ani a suferit multiple fracturi de coloană vertebrală, dorsală, lombară şi de bazin. El este internat pe secţia de neurochirurgie a Spitalului Judeţean Baia Mare. El este stabil în acest moment, însă pronosticul este unul rezervat„, a declarat, Sorina Pintea, managerul Spitalului Judeţean Baia Mare.

Bărbatul nu era asigurat în momentul în care a căzut. Pe trotuar au rămas haina şi încălţămintea muncitorului. Tânărul a suferit multiple fracturi.

O echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Maramureş s-a deplasat la faţa locului.

Colegii noştri sunt acolo. Din primele informaţii, bărbatul executa lucrări de reparaţii la nivelul acoperişului. Lucrările au fost contractate de asociaţia de proprietari. Neavând relaţia salariat – angajator, încă nu ne putem exprima un punct de vedere. Colegii noştri vor discuta cu persoanele fizice şi cu conducerea asociaţiei de proprietari, după care vom putea trage concluzii„, a declarat pentru InfoMM.ro, Mircea Onea, purtătorul de cuvânt al ITM Maramureş.

Din câte se cunoaşte, el nu este angajat al vreunei societăţi comerciale.

Citeşte şi Impact fatal. O femeie a murit după ce a căzut de la etaj, la Constanţa