Incident în Ploieşti. Mai multe persoane, evacuate după ce un autoturism a avariat o conductă de gaze

Mai multe persoane au fost evacuate dintr-un supermarket din Ploieşti după ce un autoturism a lovit o ţeavă de gaze pe care a avariat-o. Gazul a pătruns într-un magazin.

19 ian. 2017, 13:44
Incident în Ploieşti. Mai multe persoane, evacuate după ce un autoturism a avariat o conductă de gaze

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a intervenit cu două echipaje care au făcut un perimetru de protecţie, scrie Mediafax.

„Intervenim pe o stradă din Ploieşti unde un autoturism a intrat într-o conductă de gaze pe care a avariat-o. Sunt scurgeri de gaze. Aşteptăm echipele de la Distrigaz să oprească gazele”, a declarat Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt al ISU Prahova.

Potrivit sursei citate, 20 de persoane şi 20 de angajaţi au fost evacuaţi din supermaket după ce gazul a pătruns în interiorul magazinului prin gurile de aerisire.

„Au fost evacuate persoane din cauza gazelor care au pătruns pe gurile de aerisire. Nu sunt victime. Sperăm să nu existe o sursă de aprindere pentru a genera vreun incendiu. Pompierii au asigurat un perimetru de protecţie”, a adăugat Raluca Vasiloae

Potrivit Poliţiei Prahova, o femeie a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a oprit în ţeava de gaze pe care a avariat-o. Accidentul s-a produs pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploieşti.

Citeşte şi Panică într-un bloc din judeţul Vaslui. Zeci de oameni au fost evacuaţi din cauza mirosului puternic de gaze