INCIDENT la Paris. Bărbat înarmat cu un cuţit, UCIS în faţa unei secţii de poliţie UPDATE

Un bărbat a fost ucis, joi, în fața unui comisariat de poliție din Paris. Bărbatul, înarmat cu un cuțit, a fost împuşcat după ce a încercat să intre în secția de poliție. 

07 ian. 2016, 12:12
INCIDENT la Paris. Bărbat înarmat cu un cuţit, UCIS în faţa unei secţii de poliţie UPDATE

Bărbatul a fost ucis în faţa unui comisariat de poliţie din arondismentul XVIII din capitala Franţei, după ce acesta a încercat să intre înarmat cu un cuţit în clădire.

Potrivit unor surse din poliţie,  bărbatul a strigat „Allah Akbar/Allah este mare” în momentul în care a atacat un poliţist, scrie Le Figaro. 

Poliţiştii prezenţi au tras focuri de armă în direcţia acestuia, rănindu-l. Bărbatul a decedat, la scurt timp, după ce a fost împuşcat.

Potrivit poliţiei, pe corpul individului împuşcat mortal a fost găsit un mesaj de revendicare a unui atentat scris în limba arabă şi imaginea unui drapel al organizaţiei teroriste Stat Islamic (Daesh).

De asemenea, asupra individului a fost găsit un cuţit şi un telefon mobil. Poliţiştii s-au temut că bărbatul încerca să comită un atac sinucigaş, astfel că, după ce l-au somat, l-au împuşcat mortal.

Potrivit unor surse, pe hainele suspectului erau fire electrice, dar s-a stabilit că nu avea asupra sa explozibil.  Bărbatul avea lipită sub haină o geantă, de unde ieşea un fir, însă „dispozitivul nu conţinea explozibil”, a precizat sursa judiciară.