Incredibil. Ajutoare sociale ridicate cu maşini de lux la Craiova

Publicat: Luni, 18 Decembrie 2017 13:32 // Actualizat: Luni, 18 Decembrie 2017 13:35 // Sursa: romaniatv.net

La Craiova, ajutoarele sociale s-au ridicat şi anul acesta cu Mercedes, Audi, Range Rover sau taxi-ul. Puţini au fost oamenii care, încărcați cu sacoșe, au plecat pe jos sau cu autobuzul către case. Iar mulţi dintre ei au fost şi nemulţumiţi. Spun că ajutoarele sunt puţine şi de proastă calitate, dar dacă tot sunt gratis vin să le ia. Primăria Craiova oferă alimente de trei ori pe an persoanelor cu venituri de sub 520 de lei.

Foto: captură video

Agitaţie mare în parcarea şcolii Alexandru Macedonski din Craiova, acolo unde în sala de sport a fost amenajată distribuirea pachetelor. Cei mai mulţi au venit cu taxiurile ca să-şi ridice alimentele gratuite, potrivit digi24.ro.

"50 de lei ne-a costat drumul. Ce-şi bate domn'e, joc de lume, aşa...în halul ăsta? ! Într-o plăsuţă aşa mică ....câteva...", a spus o pensionară.

"Ne daţi 2 kile de ulei să mâncăm un an din ele. Dăm 200 dus-întors (pe taxi n.r.)", a spus un alt beneficiar.

Alți beneficiari au venit într-un Rover sau cu Mercedes-ul.

"Da, eu pentru asta am venit, să le iau şi să le dau la oamenii săraci", a spus un bărbat care a venit cu Mercedes-ul.

"Mai mare drumul şi stresul pentru nişte ajutoare care... Pentru mamaie, care are 5 milioane pensie, sunt importante", a comentat un alt bărbat care a venit cu Rover-ul.

În fiecare plasă s-au pus două kilograme de zahăr, două de făină, un kilogram de orez, unul de mălai şi doi litri de ulei, în valoare totală de 23 de lei. Ajutoarele nu i-ai mulţumit însă pe toţi, iar unii recunosc că nici măcar nu au nevoie de ele.

"Sunt de cea mai proastă calitate. Să se dea bani", cere un beneficiar.

15.000 de şomeri, persoane cu handicap şi pensionari cu venituri de sub 520 de lei pe lună au benificiat anul acesta de aceste ajutoare. În total, Primăria a cheltuit din bugetul propriu pentru pachetele de Crăciun 345.000 de lei. Astfel de ajutoare se acordă la Craiova şi de Paște şi de Sf Maria.

Citeşte şi Bani de la Guvern pentru familii nevoiaşe înainte de Sărbători. Se împart 250.800 de lei

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6528
RON
11 Dec
noapte -1 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H