INCREDIBIL! Ce hotărâre au luat tatăl boxerului ucis şi preoţii înainte de a-l îngropa

Cristi Gălbenuşe a dat tot în ringul de box, însă a pierdut în lupta cu moartea. Un cuţit i-a fost înfipt în inimă, mişeleşte, iar sportivul şi-a dat duhul lângă soţia sa şi unul dintre prietenii cei mai buni.

RomaniaTV.net
14 iul. 2014, 07:14
INCREDIBIL! Ce hotărâre au luat tatăl boxerului ucis şi preoţii înainte de a-l îngropa

CRISTIAN GĂLBENUŞE, fost sportiv de performanţă, a fost omorât de un alt tânăr, în urma unui conflict spontan, care a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe terasa unui bar din Slatina, fostul sportiv fiind înjunghiat cu un cuţit în piept.

Ucigaşul lui Cristi Gălbenuşe a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Luni, trupul său neînsufleţit va fi condus pe ultimul drum. Familia îndurerată, prietenii şocaţi de vestea dispariţiei timpurii a boxerului şi oameni impresionaţi de tragedia care s-a abătut asupra acestei familii îşi vor lua rămas bun de la cel care a însemnat ceva în vieţile lor. În noaptea în care a avut loc tragedia, Cristi avea fericirea întipărită pe faţă. Acum trei luni i s-a născut o minune de băieţel care i-a schimbat radical viaţa, iar de două săptămâni micuţul intrase în rândul creştinilor.

Declaraţii ULUITOARE ale părinţilor criminalului din Slatina: „Dacă e vinovat, să fie ÎMPUŞCAT”

Tatăl sportivului şi preoţii ce urmează să-i ţină slujba de înmormântare au luat o decizie neaşteptată. Aceştia au vrut ca înainte de a-l îngropa, Cristi Gălbenuşe să fie cununat religios cu soţia sa, cei doi fiind căsătoriţi doar la starea civilă. Preoţii au refuzat însă cererea, afirmând că ritualul se poate face doar dacă ambii parteneri sunt în viaţă.