INCREDIBIL! Cu cine s-a iubit fata Andreei Esca înainte să ajungă în braţele lui Mario Fresh FOTO

Alexia Eram, fata Andreei Esca, este iubita lui Mario Fresh, dar înainte de relaţia cu solistul descoperit de Alex Velea a trăit o frumoasă idilă, acum patru ani, cu băiatul lui personaj controversat.

12 ian. 2019, 21:08
INCREDIBIL! Cu cine s-a iubit fata Andreei Esca înainte să ajungă în braţele lui Mario Fresh FOTO

Alexia Eram, fata Andreei Esca, s-a iubit cu băiatul lui Omar Hayssam! În ianuarie 2015, Alexia şi Rashid Omar pozau ca doi îndrăgostiţi, ţinându-se de mână şi declarându-şi sentimentele pe reţelele de socializare.

Povestea dintre cei doi adolescenţi nu a durat însă prea mult, Alexia preferându-l ulterior pe Mario Fresh. Potrivit amicilor comuni, Alexia şi Rashid s-ar fi cunoscut în Snagov, acolo unde familiile lor deţin proprietăţi.

Mario Fresh, dezvăluiri intime despre partidele de sex cu fiica Andreei Esca FOTO ŞI VIDEO

Omar Hayssam (56 de ani), tatăl lui Rashid, este condamnat definitiv pentru terorism, înşelăciune şi fraude la 23 de ani şi 4 luni de inchisoare şi îşi ispăşeşte pedeapsa în România. Hayssam a fost considerat responsabil de justitia română pentru răpirea a trei ziarişti romani în Irak, in 2005. În noiembrie 2004, Omar Hayssam a apărut în Top 300 Capital, averea lui fiind evaluată la 100 de milioane USD.