INCREDIBIL. Cum au ajuns să fure românii din Italia: Smulg bancomatele din pereţi VIDEO

Mai mulţi români au fost filmaţi în Italia în timp ce furau un bancomat. Modul lor de operare este de-a dreptul uluitor: legau bancomatul cu lanţuri şi îl smulgeau din zid cu ajutorul unei dube.

22 iun. 2014, 13:17
INCREDIBIL. Cum au ajuns să fure românii din Italia: Smulg bancomatele din pereţi VIDEO

Doi români au fost arestaţi în Italia, după ce au furat mai multe bancomate aflate pe autostrada dintre Milano şi Napoli, potrivit România TV. Alţi doi, care au reuşit să fugă de poliţie, sunt acum daţi în urmărire generală.

Mascaţi cu cagule şi îmbrăcaţi în negru, românii sar din dubă direct la gâtul celor aflaţi în faţa bancomatului. După ce reuşesc să facă loc maşinii, leagă cu curele şi lanţuri bancomatul, iar apoi şoferul apasă pedala de accelaraţie. Deşi nu reuşesc din prima, românii nu se lasă păgubaşi. După mai multe încercări, bancomatul este scos din perete şi urcat în dubă. Apoi, cei patru se fac nevăzuţi. Totul s-a desfăşurat în mai puţin de trei minute. Ceea ce nu ştiau infractorii era că poliţia se afla pe urmele lor de câteva săptămâni.

Au fost urmăriţi. Am aşteptat ca furtul să se consume. Modalităţile, aţi văzut, au fost violente, brutale„, a declarat şefa Poliţiei Rutiere din Terni, Katia Grenga.

Autorităţile au spus că gruparea se face responsabilă de două furturi de bancomat în ultima lună şi nu exclud posibilitatea ca românii să fi operat şi în alte oraşe din Italia. În momentul arestării, infractorii aveau asupra lor 20.000 de euro, tocmai extraşi din bancomat.

CITEŞTE ŞI: Românii, campioni la furat de pe carduri! Vezi ce trebuie să faci când mergi la bancomat