Incredibil, dar adevărat. Atacul unui rechin i-a salvat viaţa unui bărbat VIDEO

Caz incredibil în Statele Unite, unde un bărbat a fost salvat de un rechin. De fapt, americanul a fost atacat de monstrul marin, iar odată ajuns la spital a descoperit că avea cancer. Bărbatul a fost operat de urgenţă şi, faptul că boala a fost depistată la timp, iar tumoarea îndepărtată cu succes, i-au salvat viaţa.

09 oct. 2015, 18:41
Incredibil, dar adevărat. Atacul unui rechin i-a salvat viaţa unui bărbat VIDEO

Eugene Finney, tatăl a doi copii, se afla în vacanţă, cu familia, pe o plajă din California. La un moment dat, în timp ce înota, a avut loc atacul, potrivit Mirror.

Citeşte şi FAZA ZILEI vine din TV. Rechinul care a speriat doi prezentatori în direct. Reacţie amuzantă VIDEO

Eram în apă, aşteptam un val mare şi am văzut că fiica mea se cam temea… Am luat-o în braţele mele şi am intrat amândoi sub val, era o zi perfectă pentru surfing. În timp ce ieşeam la suprafaţă, am simţit o lovitură puternică în spate„, a declarat bărbatul.

 

El a fost rănit în urma atacului, şi, astfel, a ajuns la spital, cu dureri în piept şi la spate. Aici însă, nu rănile provocate de rechin i-au speriat pe medici, ci ceva mult mai grav. O tumoare canceroasă, de mărimea unei alune, pe unul dintre rinichi.

Simt că am primit o a doua şansă la viaţă. Dacă nu s-ar fi întâmplat incidentul cu rechinul şi nu aş fi ajuns la spital cu durerile de piept, nu aş fi aflat că am cancer”, a adăugat el.

Eugene a fost operat de urgenţă şi, faptul că boala a fost depistată la timp, iar tumoarea îndepărtată cu succes, i-au salvat viaţa.